Beraber Omuz omuza namaz kıldığınız insanlara inanmıyor musunuz,diyor arkadaşın biri. İyi güzelde, İslamı kullanıp ta her haltı işleyen,ülkeyi soyan,paraları kutulara dolduran,pkk ile görüşen şerefsizdir deyip,sonra sıkışınca dört yıldır görüşüyoruz diyenlere inanmam.Camileri siyasi arenaya çevirenlere inanmam. Bu ülke için canını verenlere düşman olanlara inanmam. Bu ülkenin bölünmesine katkı sağlayanlara inanmam. Bu ve daha yazmadığımız tescilli çok şey var.Gördük izledik ,sizlerde gördünüz.
Samimi bir müslümansanız eğer, biraz düşünmelisiniz. Şunu yapmışlar ,bunu yapmışlar,yol yapmışlar vs...Her gelen birşeyler yapmıştır ,elbette rutin işler yapılacaktır. Bunların yaptığı birçok işte defalarca iş aktarmaları olduğunu resmen gördük ve hazinenin defalarca zarara uğratıldığına şahit olduk.Soruşturma bekleyen yüzlerce dosya var.Bu hükümet dağılsın kıyametin kopacağını hep birlikte göreceğiz.Yakın çevremizde tanıdığımız onca üçkağıtçı mala düşmüş gibi soygunculuğa devam ediyor. Namaz kılan insan hırsızlık yapmaz,kimsenin hakkını yemez. Bunlar bizim partili ,işi onlar yapsın,diğerlerinin canı cehenneme demez.

Açıkça izliyoruz Türkiye her gün ayrışıyor ,ilişki kuracağımız bir tane ülke çevremizde kalmadı,sadece Peşmerge ile irtibat var. Bunun sebebi de belli. Güneyimizde dahil ,Kürdistan istediği topraklarda kurulana kadar peşmerge bize muhtaçtır.Ondan sonra yaşayan herkes , belli bir zaman sonra çıkacak fırtınayı izleyecektir. Türkiye bölündü,şimdi resmiyet için uğraşılıyor. O dediğiniz insanlar ise oy alma,iktidarda kalma adına ihanet içindedirler. Cahil halkı kandırabilirler, kör ve sağır değiliz ,çıkarcı da değiliz. Çıkarcı olanları görüyoruz. Çıkar için babalarını bile nasıl sattıklarını izliyoruz.Örneğin:
akp iktidarı Türkiye'nin içini boşalttı.
Yiğit Gülöksüz...

Harun olmaya geldiler,Karun olarak çıktılar. Biz akp gibi Fravunlaşmayacağız. Numan Kurtulmuş

AKP yolsuzluk batağına saplanmıştır. Süleyman Soylu Bu adamlar böyle dediler ,ama bugün akp ' nin en ön saflarındalar . Söylenenlere bak, icraata bak...Devlet Bahçeliye hakaret et,akp 'nin üst kademelerine yerleş.Ne güzel bir alaka !!!

''Camiye ayakkabı ile girdiler diye ortalığı ayağa kaldıran akp hükümetine sesleniyorum:Karabağ'da Ermeniler camide domuz besliyorlar.Irakta Türkmenler katlediliyor siz ne yapıyorsunuz eyyy iktidar... ''diyen Sinan Ogan'a akp nin cevabı 60 milletvekilinin tek bir kişiye,Sinan Ogan'a saldırması oldu. Bu nasıl Müslümanlık? Samimi Müslüman böyle mi sizce? İslamda bu davranışlar var mı? Yıllarca İslamı inceliyorum,bu son 11 yıldır yapılan bir çok şeyin islamla hiç ilişkisi yok.
Ben samimi Müslümanı baş tacı yaparım. Şu an Türkiye de akp li olmayan herkes insan yerine konmamaktadır. Bizler bu durumu biz zatihi yaşıyoruz. Tanıdığım bir çok hemşehrim hemen o alanlara çöreklendiler, izliyoruz.Bu meseleleri namazla niyazla ilişkisi yok. Üstelik ,namazı kullanıp malı götürenler ,yalan söyleyenler yüzünden insanlar artık ciddi bir biçimde dinimizle ilgili birşeyler anlatsan ,size şüphe ile bakıyor. Acaba bu adamın ne çıkarı var? Soyguncu mu?Hırsız mı? Bakınız İslamı kullanıp siyaset yapma ,toplumu ne hale getirdi. Samimi bir biçimde,Allah rızası için namaz kılan ,ben Elhamdülillah Müslümanım diyen ,dünyanın her yerinde kim varsa başımızın tacıdır,kardeşimizdir.Samimi bir Müslüman 11 yıldır söylenen yalanları ,yapılan haksızlıkları ,yapılan soygunları asla kabul etmez.Hakiki bir Müslüman İnsanları namazla kandırmanın büyük bir günah olduğunu bilir. Saygılarımla...

Cevat Nas