Başkan Tahmazoğlu: Yeşilvadi projesi Gaziantep'in çehresini değiştirecek Başkan Tahmazoğlu: Yeşilvadi projesi Gaziantep'in çehresini değiştirecek
Gaziantep’in kurtuluşunun 91. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonunda gerçekleşen “25 Aralık Kurtuluş Kupası” yarışmalarında derece elde eden takım ve sporculara ödülleri verildi.

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Zirve Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi, Şahinbey Belediyesi gibi kuruluşların da katkılarıyla gerçekleşen etkinliklerde başarılı olan sporculara ödüllerini Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey verdi. 2 bin 530 sporcunun 10 branşta, 130 kategoride yarıştığı müsabakalarda 390 sporcuya ödül verildi. Sporculara kupa, madalya, katılım belgesi ve özel hediyelerin yanında Gazi Muhtarpaşa Bulvarı’ndaki Adidas Shop’tan kullanılmak üzere hediye çeki verildi.
Basketbol, Futsal, Oryantiring, Masa Tenisi, Güreş, Bocce-Dart, Kros, Eskrim ve Hokey gibi salon sporlarında başarılı olmak için sporcular kıyasıya mücadele ettiler.

Ödül törenine Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ünsal Göksen, İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan, GAÜN Kredi ve Yurtlar Bölge Müdürü Aladdin Akyüz, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Sema Marangoz ve kalabalık öğrenci ile aileleri grubu katıldı.
Editör: TE Bilisim