Adapazarı’nda karşılıksız aşk dehşeti! Akıllara durgunluk veren cinayet haberi Adapazarı’ndan geldi. Aşkına karşılık bulamayan Tolga Y., 18 yaşındaki Sevim K.’nun evini bastı. Genç kızı tabancayla kalbinden vurup öldüren Tolga Y., genç kızın annesi, babaannesi ve halasını da yaraladı. Tolga Y., daha sonra şakağına dayadığı tabancanın tetiğini çekerek yaşamına son verdi.

Olay, bugün dün 14.30 sıralarında oturduğu İstiklal Mahallesi’nde meydana geldi. Tolga Y., aşkına karşılık vermeyen Sevim K.’nun evine geldi ve konuşmak istediğini söyledi. Ancak genç kız, Tolga Y.’ı yine reddetti ve gitmesini söyledi. Çıkan tartışmanın büyümesiyle öfkelenen Tolga Y., belindeki tabancasını çekip girdiği evde genç kızın annesi, babaannesi ve halasına art arda ateş etti. Vücutlarının çeşitli yerlerinden vurulan 3 kadın, kanlar içerisinde yerde kalırken, Tolga Y., bu kez tabancasını aşkına karşılık vermeyen Sevim K.'na doğrultup, tetiği çekti.

Kalbinden vurulan Sevim K.’u olay yerinde yaşamını yitirirken, dehşet saçan Tolga Y. bu kez tabancayı şakağına dayayıp tetiği çekerek yaşamına son verdi.

Türk vatandaşlarına Avrupa yok! Üç ülke vize başvurularını kapattı Türk vatandaşlarına Avrupa yok! Üç ülke vize başvurularını kapattı

Yaralanan genç kızın annesi, babaannesi ve halası ise çağrılan ambulanslarla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sevim K.’u ve Tolga Y.'ın cenazeleri de otopsi için aynı hastanenin morguna götürüldü.

Saldırı sonrası eve gelen polis ekipleri çok sayıda boş kovan buldu. Ailenin komşuları da dehşet saçan Tolga Y.'ın aşık olduğu Sevim K. ile evlenmek istediği, hem genç kızın hem de ailesinin bu evliliğe karşı çıktığını söyledi. Polisin olayla ilgili ilgili soruşturması sürüyor.


Editör: TE Bilisim