Nasıl iyi yönetiliyor muyuz? Nasıl iyi yönetiliyor muyuz?
 Muharrem Sarıkaya önüne gelen bir metni şimdi TV programında paylaştı. Almanya'nın bir bakanı Afganistan'da 3 milyon civarında bir göçmen kitlesinden bahsedersek; Türkiye'nin "Protokol" gereği gerekenin yapılmasını hatırlatmış.

Muharrem Sarıkaya sordu, Türk milleti olarak biz de soruyoruz; bahsi geçen protokol nedir. Biden ile yapılan görüşmede Afganistan'dan gelecek göçmenleri karşılamak için protokol mü imzalandı.

Türk milletinden gizli saklı; ülkemiz yeni bir ihanetin içine çekiliyor. BOP gibi ABD'nin yeni bir "Asya  projesi"ne dahil edilerek bir başka 15 Temmuz ihaneti sürecine doğru mu gidiyoruz. ABD, ülkemizi kendi kontrolünde tutmak için bugün olduğu gibi eninde sonunda kendi istediğini yaptırdığı bugünkü iktidarın ömrünün uzatılması senaryosu mu devreye sokmak istiyor.

Sonuç olarak anlıyoruz ki; ABD önce gizli emperyalist projelerine birazda hükümetlerimize cazibe arz eden teklifler sunarak ülkemizi dahil ediyor, sonra yarattığı pislik içinde uğradığımız mağduriyetler nedeniyle yaşadığımız sıkışmışlıktan kurtulabilmek için tekrar kendisinin sunduğu yeni bir cazibe tekliflere tav olup böyle bir kısır döngü kaderimizmiş gibi kesintisiz devam ediyor. 

Mehmet Soral

Editör: TE Bilisim