Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı
Afyonkarahisar 71 ülkenin katıldığı Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında (EMITT) tanıtıldı. Fuara, 4 bin 500'ü aşkın kurum, kuruluş ve beldeler katıldı.

Afyonkarahisar, bu yıl 19.’su düzenlenen EMITT Fuarı’na katılarak, fuarın ziyaretçileriyle Frig Vadisinden, Afyonkarahisar mevlevihanesine, Kocatepe’den, kaplıcalara, mermerinden sucuğuna, lokumuna uzanan zengin tarih, kültür ve turizm birikimini paylaştı. Vali Hakan Yusuf Güner, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili İhsan Akar, bazı kurum ve kuruluş yetkilileri, İstanbul’da faaliyetlerini sürdüren Afyonkarahisarlı dernek yöneticileri ve iş adamları Afyonkarahisar standını ziyaret etti.

Afyonkarahisar Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü kültür ve turizm potansiyelini tanıtmak amacıyla 130 metrekarelik geniş bir stantla yerini aldı. Stantta kentin yöresel lezzetleriyle birlikte marka ürünleri tanıtıldı. Vali Hakan Yusuf Güner, EMİTT 2015 fuarına giderek Afyonkarahisarlı firmaları stantlarında ziyaret etti. Tüm stantları gezen ve ziyaretçiler ile tanıtımı yapılan ürünler hakkında bilgi alan Güner, katılımcı firmalara teşekkür ederek fuarın firmalar için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Editör: TE Bilisim