İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor
Anadolu Girişimci İşadamları Derneği (AGİD) bünyesinde oluşturulan Tekstil Komisyonu, Sarıçam Türk Tekstil Vakfı METEM’i ziyaret etti.

Okul müdürü Mustafa Naci Özkılınç’ın karşıladığı AGİD Tekstil Komisyonu Başkanı Sabri Altunbağ, üyeler Cevdet Şeker, Mehmet Rıza Yalınkaya, İmam Bakır Taşkıran, Hatice Şahin, Ahmet Şahin ve AGİD Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Arık’tan oluşan heyet, okuldaki makine ve donanımları inceledi.

METEM’in Adana’da olmasının kent için artı değer olduğunu dile getiren AGİD Tekstil Komisyonu Başkanı Sabri Altunbağ, bu okuldan mezun olan öğrencilerin kıymetinin bilinmesi gerektiğini ifade etti.
METEM’in, kentteki diğer meslek liselerinden çok farklı ve donanımlı olduğunu gördüklerini söyleyen Cevdet Şeker ise “Böylesine kapsamlı makine parkına sahip bir okulda öğrenim gören öğrenciler gerçekten çok şanslı.” dedi.

Okul müdürü Mustafa Naci Özkılınç, mezun olanların deneyimli öğretmen ve usta öğreticiler eşliğinde, pamuğun önce ipliğe sonra kumaşa dönüşüm safhasını en ince ayrıntısına kadar öğrendiklerini söyledi.

Editör: TE Bilisim