TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE! TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE!
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) İl Müdürlüğü tarafından, proje destek programları konusunda bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Fen - Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda yapılan bilgilendirme toplantısına, Vali Yardımcısı Ercan Ateş, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fahri Bayıroğlu, Prof. Dr. Mehmet Biber, Ağrı Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Selim Ulutaş, Ağrı KOSGEB İl Müdürü Adem Gültürk, akademisyenler, iş adamları ve öğrenciler katıldı.

Toplantıda KOSGEB Uzmanı Melih Emre Küçükoğlu ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Gülgün Çelik, KOSGEB destek programları, bilgilendirme ve yönlendirme hizmetleri, Ar-Ge ve yenilik programları konularında sunum yaptı. Soru cevap şeklinde devam eden toplantıda, Ağrılı iş adamları ve öğrenciler, hayata geçirmeyi planladıkları projelerle ilgili Çelik’ten bilgi aldı.

Editör: TE Bilisim