Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medical Park Antalyaspor'un Başkanı Gültekin Gencer ve yönetim kurulu üyeleri Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtçephe'yi makamından ziyaret etti.

Genel Sekreter Bahadır Kerimoğlu'nu da makamında ziyaret eden Medical Park Antalyaspor heyetinde Başkan Gültekin Gencer, Asbaşkan Hasan Ali Ceylan ile yönetim kurulu üyeleri Hakan Saatçıoğlu, Kamer Uğurluel, Hüseyin Samut, Ahmet Pekşen, Hakan Mavi ve Kulüp Genel Müdürü Süleyman N. Tekgül hazır bulundu.

Üniversite Stadyumu'nun Medical Park Antalyaspor'a kapılarını açmasının taraftarlarca taktir edildiğini belirten Başkan Gültekin Gencer, Gazipaşa'dan - Kaş'a kadar tüm Medical Park Antalyaspor taraftarlarını yeni bir heyecan ve organizasyonla maçlara gelmeleri için çalışmalar yaptıklarını, yeni sezonda dolu tribünler önünde oynayacaklarını ve maçların ekip için önemini vurguladı.

Prof. Dr. İsrafil Kurtçephe, ise yaptığı açıklamada dünyada tek örneği olan bir Üniversite Stadyumu'nda profesyonel lig maçı oynanması örneğiyle, hem Akdeniz Üniversitesi hem Medical Park Antalyaspor dünya markası olarak birlikteliklerinden oluşan bu organizasyonda, Akdeniz Üniversitesi olarak yapmaları gereken her hususta Medical Park Antalyaspor'a desteklerinin devam edeceğinin belirtti.

Ziyaret sonunda Başkan Gazanfer Gencer, Rektör Kurtçephe ve Kerimoğlu'na isminin yazılı olduğu formayı hediye etti ve hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Editör: TE Bilisim