Halka İmralı görüşmelerinin altında yatan gerçekleri anlatmayı hedefleyen MHP yarın Bursa’da “Kuruluş” mitingi yapacak ve ülkücülerin sesini Dünya’ya duyuracak.

Bursa mitingiyle ilgili konuşan Devlet Bahçeli ”Özel bir mesajımız olacak. İnşallah güzel büyük bir miting olacak. Biz de başkanlık divanı üyeleriyle birlikte Osmangazi Han ile Orhangazi Han’ın türbesinde dua ettikten sonra miting alanına gireceğiz” ifadelerini kullandı.

MHP’nin mitingleri Bursa’nın ardından İzmir’de ‘Bayrak’, Adana’da ‘Vatan’, Erzurum’da ‘Birlik’, Konya’da ‘Türkçe’, Elazığ’da ‘Kardeşlik’, İstanbul’da ‘Demokrasi’, Samsun’da ‘Kurtuluş’ ve son olarak Ankara’da ‘Türkiye’ mitingiyle sürecek.

Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar.. Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar..

ENGELLEMELER VAR

PKK Nevruz mitingine her türlü kolaylığı sağlayan idarecilerin MHP mitingi için zorluk çıkardıkları haberleri geliyor.

MHP Bursa mitingine gelmek isteyen grupları Eskihisar’da feribota almayarak engellemek istiyorlar.

Bursa’da kasıtlı olarak mitingin iptal edildiği söylentisi çıkarıldı. Hatta miting alanına gelip mitingin iptal olup olmadığını soran vatandaşlar oldu.

MHP Bursa il başkanı Hasan  Toktaş, değil dolu-kar, taş yağsa bu miting yapılacak, dedi. Sözlerine Bugün Bursa tarihinin en büyük mitingini yapacağız ve bu rekoru da ancak yine biz kırarız, MHP en demokratik hakkı olan milleti ve hükumeti uyarma hakkını kullanacak, şeklinde devam etti.

Editör: TE Bilisim