AKP DEVLET DEĞİLDİR!..

Hacı Bektaş Veli “Aklın olmadığı yerde, ŞEYTAN HÜKÜMDAR olur.” Diyerek, sanki yüzyıllar öncesinden günümüz Türkiye’sinde yaşananları özetliyor.

GERÇEKLER BİZİ, GERÇEKLERİN SÖYLENMESİ DE AKP’Yİ VE NEMALANANLARI ÇOK RAHATSIZ EDİYOR. Her gün saatlerce havuz medyası kanallarında insanın beynini yakacak saçmalıkta, TUTARSIZ açıklamalar yapılıp; tezler savunuluyor.

Günümüzde GERÇEĞİN NE OLDUĞU DEĞİL NASIL BİLİNDİĞİ önem kazanmış; maalesef akıl, fikir, irade ve idealizm terkedilmiş durumda. Siyasette, çıkarı için her şeyi yapan İNSANIMSILAR makbul ve revaçta.

HİÇBİR SEÇİLMİŞ, YÜCE YARATILMIŞ FALAN DEĞİLDİR. Hangi makam olursa olsun seçilenler, TÜRK MİLLETİNE EN İYİ HİZMETİ VERMEKLE GÖREVLİ EMANETÇİLERDİR.

Seçilenler anayasa ve yasalarımızca sınırları çizilen yetkiyi kullanabilir. “Ne istenirse vermek” hakkına da sahip değildir. SINIRSIZ YETKİLERİ YOKTUR.

Dünyalık işler Allah affetsin diyerek Cenab-ı Allah’a değil, demokratik hukuk devletlerinde hukuka sorulur. HUKUK AFFEDİYOR MU ONA BAKILIR. Ceza kanunumuzda “Allah affetsin, aldatıldım ve kandırıldım” maddeleri yoktur.

DEVLETİ İDARE EDENLERİN HATA YAPMA LÜKSÜ DE YOKTUR! Onların Hatası 80 MİLYONUN GELECEĞİNİ ETKİLEDİĞİ İÇİN “Allah Affetsin” ile geçiştirilemez.

Dünya tarihinin en BÜYÜK hırsızlık, yolsuzluk ve rüşvet iddialarının görmezden gelinmesi ne ile açıklanabilir? “Olmadığı” söylenen “paraların” valizlerle hem de faiziyle geri alınmasını ekranlarda hayretle ve ibretle izledik.
Bunları kimin ortaya çıkarttığından çok, ortaya çıkanların doğru olup olmadığı önemlidir. GERÇEKLERİN GİZLİ KALMAMAK GİBİ ÇOK GÜZEL BİR ÖZELLİĞİ VARDIR.
Ülkemizin gerçek gündemi: işsizlik, ekonomi, terör, 5 milyon Suriyelinin vatanımızın her köşesini işgali, adalarımızda Yunan işgali vb iken; BOŞ HAMASİ NUTUKLARLA VE ALGI YÖNETİMİYLE ÜLKE YÖNETİLİYOR.
AKP’nin BEKASINI DEVLETİN BEKASI GİBİ GÖSTERMEK, AKP’NİN BİLE SAVUNAMADIKLARINI savunmaya çalışmak kişi ve kurumların itibarını ve inanılırlığını derinden sarsmaktadır.
AKP’nin yanında olmak devletin yanında, karşısında olmak devletin karşısında olmak değildir. Kimse ŞAHSİ ve KOLTUK ÇIKARLARINI DEVLET ÇIKARLARI DİYE GÖSTERMEMELİDİR. Bu BÜYÜK YANLIŞI SAVUNANLAR: halen koltuk işgal etmiyor olsalar veya koltuk talepleri olmasa ya da BUNLARIN YANCILARI olmasa belki birazcık inandırıcı olabilirlerdi.
Çünkü AKP DEVLET DEĞİLDİR! AKP Türk seçmeninin BİR KISMI tarafından, DEVLET İDARESİNİN GEÇİCİ SÜRELİ EMANET EDİLDİĞİ SİYASİ PARTİLERDEN BİRİSİDİR.
Anayasamızda, kanunlarımızda, dinimizde ve töremizde EMANETİN HÜKMÜ DE BELLİDİR.

M. Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ               www.fevzikucukkahveci.com