Eğitimde soru çözmek mi sorun çözmek mi? Eğitimde soru çözmek mi sorun çözmek mi?
 İstanbul'da Devlet arazileri kendi vakıflarına garibanların peşkeş çekilip yağmalanırken fakir ve garibanların parasız okuyacağı tek bir devlet Üniversitesi yapılmamıştır. Özel imtiyazlı devletin ve imar rantının haramdan beslenen kaynakları aktarılarak kendi yandaşlarını zengin eden özel okul patlaması yapılmıştır.

Ülke adeta babalarının çiftliği olmuştur. Garipleri sosyal devlet olmanın gereği olarak dünyada bir çok ülke huzura refaha boğarken AKP siyasi köle haline getirmiştir.MHP döneminde bundan çok daha fazla imkan sağlanacak kardeşlerimiz özgür olacaktır.Gariplere fakirlere İstanbul'da parasız Üniversiteleri MHP iktidarı yapacaktır.

Komünizm dönemini andıran koca koca belediye saraylarının yerine fakir çocuklarının dar gelirlilerin okuyacağı her türlü okullar yapılacaktır.Kendi yandaş ve evlat vakıflarına kamu imkanlarını yasal kılıfını uydurup vicdanları kanatarak okul yeri olarak peşkeş çekerken halk çaresizdir.Hala iş adamlarını rantının oluşturduğu havuz medyası aldatma kandırma bombardımanına devam ediyor.

Sabri Şenel
Editör: TE Bilisim