Son günlerde  yeni  planlar  ve oyunlar  hazırlanmaktadır.Akp'nin   tek başına  hükümet olamayışı, tepedekileri  ve  akp den  çıkar sağlayan  binlerce  menfaatçiyi  çılgına  çevirdi.13  yıldır, diğer insanları  hiçe sayan  bu  zihniyet  adaletsizlikte zirve yaptı. Şimdi,AKP'yi bugünkü duruma düşürenler, Milleti bir göz boyama yöntemiyle   hırsızlık, yolsuzluklar   ,ihanetler  nedeniyle  hesap verecekler, kurtarılmaya çalışılmaktadır. Bu oyunda da  önceki  Cumhurbaşkanı Abdullah GÜL  devreye sokulmaya  çalışılıyor.                                                                          
Görüyoruz ki Abdullah Gül'ün  epey zamandır  ismi  ortalarda dolaşmazken, şimdi seçimden sonra ortaya çıkan  şablonda ,ne yapalım derken ,akla yine eski cumhurbaşkanı geldi . 13  yılın  hileleri,haksızlıkları,soygunlarının  kamufle edilmesi için  birileri  çare olmalı...Efendim Abdullah Gül Sayın Erdoğan'dan daha ılımlı gösterilerek, Millet yine tuzağa düşürülmeye çalışılıyor. Buraya çok dikkat edilmesi gerekir.                                                                                                     
Geçmişe dönüp, Sayın Abdullah Gül'ün onaylayarak çıkartılmasını sağladığı yasalar. Ülke'yi bugünkü hale getirmiş ve İnsanları haksızlıklara uğratmış ve mağdur etmiştir. Türk Milleti, yine  bu oyunlara  düşürülmeye çalışılıyor. Sayın Erdoğan ve Gül  yol arkadaşı  ve kardeştirler. Aynı yolun yolcularıdırlar.  Kendilerine  yapılan haksız  muameleyi dahi  A Gül,  kendini aşıp  halkı ile paylaşamamıştır.   Eşi hamfendi, en sonunda isyan etmiş ,ama  onu da   susturmuşlardır. Demek ki   ,Hz Ömer olmak   öyle  kolay bir iş değildir. 
Oysa    Gül  ,o  görünen efendi  tavrıyla  ortaya çıkıp  ,yeter artık beyler, bunca  yalan  ,dolan  ,ihanet,adaletsizlikler yeter diye  bir  gürlese idi  ,her şey  sineye  çekilmese  idi ,bugün  ülke  bu çıkmazlarda  olmazdı.
Haydi  Türkiye  ''ayıkla pirincin taşını'' nasıl  ayıklayacaksan ! Onlar yaptılar ettiler,yediler, şimdi fedakarlık  yine Milliyetçi Hareketten  bekleniyor. 
Devlet Bahçeli  ,ortaya koyduğu  dik duruşun  ,öne sürdüğü maddelerin arkasında durmalı. Koalisyona girecekse de bu maddelerden taviz vermemeli. MHP  üzerinde müthiş baskı ve oyunlar  var. MHP  birlikteliğini  ,dik duruşunu ,istişarelerini  iyi yaparak  ortak aklı  kullanarak   kendini  ve ülkeyi  çıkmazlardan  ,birilerine yem olmadan kurtarmalıdır.  Birilerinin  yaptığı  bütün manevralar,MHP  yi  tarihe gömme  planları  ve arzularıdır. Çıkarılan kasıtlı  dedikodulara   Ülkücü Hareket '' bir olma,iri olma,diri olma'' düsturu  ile  göğüs  gererek  cevap  vermelidir.
Saygılarımla...
Cevat  Nas

Clash of Clans Hack