TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE! TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE!
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde alacak verecek davasında çıkan tartışmada kan aktı. Silahla yaralanan bir kişi ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, silahlı saldırgan polis tarafından kısa sürede silahı ile birlikte yakalanarak göz altına alındı.

Olay ilçeye bağlı Uzunçayır mahallesi Afetevleri önünde meydana geldi. İddiaya göre gece geç vakitte buluşan Bayram A. (40), Kenan D.'nin (43) evine gelerek alacağını istedi. (43) Bayram A. ve Kenan D. sokağa inerek tartışmaya başladı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada Bayram A. belindeki 9 mm çapındaki silahı çekerek Kenan D.'yi sol bacağında tek el ateş ederek vurdu. Bayram A. olaydan sonra kaçarken, Kenan D. ise mahalle sakinlerinin haber verdiği 112 ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olaydan sonra 35 plakalı otomobil ile kaçtığı belirlenen Bayram A.'yı arama çalışması başlatan polis, kısa ürede Bayram A.'yı olayda kullandığı silahla birlikte yakalayarak göz altına aldı.

Bayram A. ifadesi için asayiş büro amirliğine götürülürken sol ayağından yaralanan Kenan D.'nin devlet hastanesinde tedavisine başlandığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Polis olayla ilgili tahkikat başlattı.
Cihan

Editör: TE Bilisim