Partilerinden istifa eden milletvekili ve belediye başkanları için alkışlanacak öneri! Partilerinden istifa eden milletvekili ve belediye başkanları için alkışlanacak öneri!
 TBMM İdare Amiri Ali Uzunırmak’ın, AKPMilletvekili Mehmet Erdem’e İç Güvenlik Paketiyle ilgili cevap verdi.

 TBMM İdare Amiri Ali Uzunırmak’ın, basın açıklaması şöyle:

MHP Molotof yasasında AKP’ye destek verdi. AKP gitti PKK ile anlaştı!

AKP Aydın milletvekili Mehmet Erdem, sosyal paylaşım sitesinde ve yerel medyaya yansıyan haberde, “HDP ve CHP’yi anladık.MHP İç Güvenlik Paketi’nin hangi maddelerine karşı” diye MHP’yi eleştirmiş.


Bizi anlayamayanlar buradan tanısın;

“Her şey madde” diyen şaşı dinliler

Türk-İslam fikrine karşı kinliler

Tezek yürekliler, turp beyinliler

Temelden berbatlar bizi ne bilsin?

Türk’üz, Türk yurdunda birlik isteriz.

Ülkücüyüz, mazbut erlik isteriz.

Nemrutlar, şeddatlar bizi ne bilsin?

MHP MOLOTOF YASASINA DESTEK VERDİ: TBMM’de görüşülmekte olan iç güvenlik paketiyle ilgili tasarının, toplantı ve gösteri yürüyüşleri kanununa, “havai fişek, molotof, demir bilye ve sapan” ibarelerini ekleyerek, bunlarla toplantı ve gösteri yürüyüşlerin katılmayı yasaklayan tasarının 7. Maddesi TBMM Genel Kurulu’nda görüşülürken, Milliyetçi Hareket Partisi olumlu oy kullanmıştır.



MHP HAVAİ FİŞEK YASASINA OLUMLU OY VERDİ:
 Hava fişek, molotof, demir bilye ve sapan ile; ayrıca yasadışı örgüt ve topluluklarının kıyafetleriyle toplantı ve gösterilere katılanların cezalandırıldığı 8. Maddesine, Milliyetçi Hareket Partisi olumlu oy kullanmıştır.



MHP, ZARARIN EYLEMCİYE ÖDETİLMESİNİ İSTEDİ:
 Yine 2911 sayılı kanun çerçevesinde şiddet olaylarında ortaya çıkan zararın, zararı verenler tarafından ödenmesine ilişkin rücu maddesi olan 9. Maddesine, Milliyetçi Hareket Partisi olumlu oy kullanmıştır.



YÜZÜNÜ POŞUYLA GİZLEMEYE MHP KARŞI ÇIKTI:
 3713 sayılı terörle mücadele kanununun içine derç edilen molotof ve kimliğini gizlemek amacıyla yüzünü kapatanlara ilişkin düzenlemeyi içeren 10. Maddeye Milliyetçi Hareket Partisi olumlu oy kullanmıştır.

MHP BONZAİ KANUNUNA DESTEK VERDİ: Tasarının bonzaiyle ilgili 11 ve 12. Maddesi ve diğer bazı tekliflere Milliyetçi Hareket Partisi olumlu oy kullanmıştır.

TELEFONLARIN KEYFİ DİNLENMESİNE KARŞIYIZ

Fakat vali, kaymakam ve polisleri hakim ve savcılara ait yetkilerle donatmak bize göre yanlıştır ve güvenlikle ilgisi yoktur.

Keyfi telefon dinlemeleriyle ilgili yasal kılıf mahsurludur.

Savcılık kararı olmaksızın 48 saate varan önleyici gözaltı kararı tehlikelidir.

Valilerin aşırı yetkilendirilmesi, Jandarma ve sahil güvenlik komutanlıklarının askeri görevleri göz önüne alınmadan hiyerarşik yapısı bozulacak şekilde iktidarın kontrolüne verilmesi bize göre sorunludur.

AKP, PKK İLE OSLO ANLAŞMASINI İMRALI GÖRÜŞMELERİNİ AÇIKLASIN

Biz molotofun, bonzainin, maske takıp suç işlemenin ve her türlü suç aleti kullanmanın cezai sorumluluğunun pek tabiidir ki arttırılmasını istiyoruz. Bu yüzden bu maddeleri destekledik.

Sayın AKP’li Mehmet Erdem, demokratik itirazlarımızı püskürtmek amacıyla MHP’yi, HDP’yle yan yana gösterme kurnazlığını reddediyorum.

HDP’nin kuyruğuna kimin takıldığını, kimin ihanet resminde beraber gülücükler saçtığını milletimiz görmektedir.

Erdem, Oslo’da, İmralı’da, Kandil’de yapılan gizli görüşmelerde, PKK’ya ne vaatler verildiğini açıklasın da AKP’nin, PKK ile kapalı kapılar ardında ne tavizler verdiğini milletimiz öğrensin.


TSK’YI SİLAH BIRAKTIRDINIZ, PKK SİLAHLA YOL KESMEYE BAŞLADI


Milliyetçi Hareket Partisi olarak AKP-PKK mutabakatına göz açtırmamakta son derece kararlıyız.

Yıkım projesine nasıl tepki gösterdiysek, çözülme sürecine nasıl direnmişsek, Oslo’dan İmralı ve Kandil’e uzanan hain pazarlıkları nasıl reddetmişsek, daha da fazlasını yapmaya, AKP-PKK’ya nefes aldırmamaya sonuna kadar hazırız.

PKK’nın silah bırakma çağrısı kandırmacadır. Silah bırakan varsa o da AKP Hükümeti’dir.

Silahları indiren, kılıfına sokan, güvenlik güçlerini kışlaya hapseden varsa o da AKP iktidarıdır.

AKP-PKK bölücü yapılanması, küresel güçlerden aldıkları talimatlarla, Türkiye’yi kantonlara bölmek için cerrahi operasyonlara başlamışlardır.

PKK Başbakanlıktadır, PKK saraydadır, PKK sokaktadır, PKK medyadadır, PKK üniversitededir, PKK iş ve sanat hayatındadır.

AKP DÖNEMİNDE MEYDANLAR SİLAHLI PKK’YA BIRAKILDI?

Ne diyordu MİT Müsteşarı Hakan Fidan Oslo’da? İngiltere gözetiminde, PKK’lı Sabri Ok’a ne söz veriyordu?

“Doğu’da Güneydoğu’da, icraatlarını beğenmediğiniz, Vali, Komutan, Emniyet Müdürü, kaymakam, savcı kim varsa adını vermeniz yeterli. Derhal görevden aldırırız!”

İşte AKP hükümetinin PKK ile Oslo’da yaptığı gizli anlaşmadan sonradır ki; Türk polisi, ordusu silah bıraktırılmış ve kışlaya, karakola hapsedilmiştir.


Meydanlar dağdan inen eli keleşli PKK’lılara kalmıştır. 

PKK, Doğu, Güneydoğu’da, kendince kantonlar kurmuş, hendekler kazmış, polis akademisi kurmuş, Apo’nun asayiş timleri olarak yol kesip, kimlik kontrolü yapmaya başlamıştır.

Editör: TE Bilisim