AKP kurulduğu günden bu yana, AKP içinde dini konularda yaşanan sapıklık ve sapkınlık başka hiçbir yerde yaşanmamıştır.

Birbirini Allah, peygamber görenleri, birbirlerini Allah ve peygamberle eşitleyeni, yüce peygamberimizi kibir ve gurur yapmakla suçlayanı, Allah'ın ayetleriyle "Bakara-makara" diye dalga geçeni, sözde İslamcı kimlik taşırken Haçlı Seferlerini övenleri, Müslüman katliamı yapan Haçlı Ordularına dua edenleri, İslam'ın büyük günah saydığı hırsızlık, yolsuzluk, rüşvet, yalan gibi halleri kutsallaştıran ve fazilet gibi sunanları, hırsıza destek vermeyi iman meselesi görenleri…

Ne ararsanız hepsi AKP içinde…

Böyle başka bir zihniyet, bugüne kadar ne görülmüş, ne de bundan sonra görülecektir.

Yüce Allah, Türk milletini ve Ortadoğu bölgesindeki Müslümanları sanırım bunlarla sınıyor.

AKP içinde gerçekten sapık enflasyonu yaşanmaktadır. Her sapığın yanına, her geçen gün yeni bir sapık daha eklenmektedir.

Bunlara en son eklenenlerden birisi olan AKP Düzce milletvekili İbrahim Korkmaz kendisini "Hz. İbrahim", kardeşini de "Hz. Muhammed" olarak ifade eden "Hz. İbrahim tabii ki benim. Hz. Muhammed ise en küçük kardeşim." cümlesini kurmuştur. AKP içindeki kutsal değer ve sembollerle dalga geçmek, onları alaya almak artık oldukça doğal bir hal almıştır.

"Sapık" ifadesi Kuran-ı Kerim'in dilinde olan bir ifadedir.

Toplumda "Sapık" dendiği vakit direkt cinsel sapkınlık akla gelse de, Kuran-ı Kerim'in dilinde "dalalete düşenler, hak yoldan sapanlar, yollarını şaşıranlar, doğru yolu kaybedenler" anlamında kullanılmaktadır.

MHP Lideri Devlet Bahçeli de bu manada "Rüşvetçiler Bakara Suresiyle alay ederler, kimseden ses çıkmaz. Torpili, haksızlığı, adaletsizliği ayetlerle örtmeye çalışırlar, İslam'la kandırırlar, kimseden tepki gelmez. Dahası 'Hz. İbrahim benim, Hz.

Muhammed de kardeşim' diyen sapıklar hiçbir yaptırım görmez. Bu nasıl bir ülkedir, Türkiye kimlerin eline kalmıştır?" diyerek toplumun iman şuuruna vurgu yapan bir konuşma yapmıştı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin konuşmasında bahsettiği "Sapık", AKP Düzce milletvekili İbrahim Korkmaz'dan başkası değildi. O yine sapıklığa devam ederek hem sözlerinin arkasında olduğunu ifade ediyor hem de MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye akli dengesi bozuk bir tarzda hakaret ediyor. Ağzından ishal olmuş bu sapığa bir tedavi reçetesi gerekmektedir. Bakalım bu reçeteyi nerde, nasıl bulacak!

Kuran-ı Kerim'de "Sapık" ifadesi geçen 52 ayet vardır. Bunlardan bazıları şunlardır: 

- İşte bunlar, hidayete karşılık sapıklığı satın almışlardır; fakat bu alış-verişleri bir yarar sağlamamış; hidayeti de bulmamışlardır. (Bakara Suresi, 16)

- Onlar, hidayete karşılık sapıklığı, bağışlanmaya karşılık azabı satın almışlardır. Ateşe karşı ne kadar dayanıklıdırlar! (Bakara Suresi, 175)

- Dinde zorlama (ve baskı) yoktur. Şüphesiz, doğruluk (rüşd) sapıklıktan apaçık ayrılmıştır. Artık kim tağutu tanımayıp Allah'a inanırsa, o, sapasağlam bir kulba yapışmıştır; bunun kopması yoktur. Allah, işitendir, bilendir. (Bakara Suresi, 256)

- Doğrusu, imanlarından sonra inkar edenler, sonra inkarlarını arttıranlar; bunların tevbeleri kesinlikle kabul edilmez. İşte bunlar, sapıkların ta kendileridir. (Ali İmran Suresi, 90)

- Andolsun ki Allah, mü'minlere, içlerinde kendilerinden onlara bir peygamber göndermekle lütufta bulunmuştur. (Ki O) Onlara ayetlerini okuyor, onları arındırıyor ve onlara kitabı ve hikmeti öğretiyor. Ondan önce ise onlar apaçık bir sapıklık içindeydiler. (Ali İmran Suresi, 164)

- Kendilerine kitaptan bir pay verilenlerin sapıklığı satın aldıklarını ve sizin de yolu sapıtmanızı istediklerini görmedin mi? (Nisa Suresi, 44)

- Sana indirilene ve senden önce indirilene gerçekten inandıklarını öne sürenleri görmedin mi? Bunlar, tağutun önünde muhakeme olmayı istemektedirler; oysa onlar onu reddetmekle emrolunmuşlardır. Şeytan da onları uzak bir sapıklıkla sapıtmak ister. (Nisa Suresi, 60)

- Hiç şüphesiz, Allah, Kendisi'ne şirk koşanları bağışlamaz. Bunun dışında kalanlar ise, (onlardan) dilediğini bağışlar. Kim Allah'a şirk koşarsa elbette o uzak bir sapıklıkla sapmıştır. (Nisa Suresi, 116)

- Ey iman edenler, Allah'a, elçisine, elçisine indirdiği kitaba ve bundan önce indirdiği kitaba iman edin. Kim Allah'ı, meleklerini, kitaplarını, elçilerini ve ahiret gününü inkar ederse, şüphesiz uzak bir sapıklıkla sapıtmıştır. (Nisa Suresi, 136)

- Şüphesiz, inkar edenler ve Allah yolundan alıkoyanlar gerçekten uzak bir sapıklıkla sapmışlardır. (Nisa Suresi, 167)

- Hani İbrahim, babası Azer'e (şöyle) demişti: "Sen putları ilahlar mı ediniyorsun? Doğrusu, ben seni ve kavmini apaçık bir sapıklık içinde görüyorum." (En'am Suresi, 74)

- Kimine hidayet verdi, kimi de sapıklığı hak etti. Çünkü bunlar, Allah'ı bırakıp şeytanları veli edinmişlerdi. Ve gerçekten onları doğru yolda saymaktadırlar. (Araf Suresi, 30)

- (Şeytan'ın) Kardeşleri ise, onları sapıklığa sürüklerler, sonra peşlerini bırakmazlar. (Araf Suresi, 202)

- Bir topluluğa Allah, hidayet verdikten sonra, korkup-sakınacakları şeyleri kendilerine açıklayıncaya kadar, onları sapıklığa sürükleyecek değildir. Şüphesiz Allah, herşeyi bilendir. (Tevbe Suresi, 115)

- İşte bu, sizin gerçek Rabbiniz olan Allah'tır. Öyleyse haktan sonra sapıklıktan başka ne var? Peki, nasıl hala çevriliyorsunuz? (Yunus Suresi, 32)

- Şehirde (birtakım) kadınlar: "Aziz (Vezir)'in karısı kendi uşağının nefsinden murad almak istiyormuş. Öyle ki sevgi onun bağrına sinmiş. Biz doğrusu onu açıkça bir sapıklık içinde görüyoruz." dedi. (Yusuf Suresi, 30)

- Hak olan çağrı (dua, ibadet) yalnızca O'na (olan)dır. Onların Allah'tan başka çağırdıkları ise, onlara hiçbir şeyle cevab veremezler. (Onların durumu) yalnızca, ağzına gelsin diye, iki avucunu suya uzatan(ın boşuna beklemesi) gibidir. Oysa ona gelmez. İnkar edenlerin duası, sapıklık içinde olmaktan başkası değildir. (Ra'd Suresi, 14)

- Onlar, dünya hayatını ahirete tercih ederler. Allah'ın yolundan alıkoyarlar ve onu çarpıtmak isterler (veya onda çarpıklık ararlar). İşte onlar, uzak bir sapıklık içindedirler. (İbrahim Suresi, 3)

- Rablerini inkar edenlerin durumu şudur: Onların yaptıkları, fırtınalı bir günde rüzgarın şiddetle savurduğu bir kül gibidir. Kazandıklarından hiçbir şeye güç yetiremezler. İşte uzak bir sapıklık (içinde olmak) budur. (İbrahim Suresi, 18)

- Andolsun, Biz her ümmete: "Allah'a kulluk edin ve tağuttan kaçının" (diye tebliğ etmesi için) bir elçi gönderdik. Böylelikle, onlardan kimine Allah hidayet verdi, onlardan kiminin üzerine sapıklık hak oldu. Artık, yeryüzünde dolaşın da yalanlayanların uğradıkları sonucu görün. (Nahl Suresi, 36)

- Kim bunda (dünyada) kör ise, O, ahirette de kördür ve yol bakımından daha 'şaşkın bir sapıktır.' (İsra Suresi, 72)

- Bize gelecekleri gün, neler işitecekler, neler görecekler. Ama bugün o zalimler apaçık bir sapıklık içindedirler. (Meryem Suresi, 38)

- De ki: "Kim sapıklık içindeyse, Rahman (olan Allah), ona süre tanıdıkça tanır; kendilerine va'dedileni -ya azabı veya kıyamet saatini- gördükleri zaman artık kimin yeri (makam, mevki) daha kötü, kimin askeri- gücü daha zayıfmış, öğreneceklerdir. (Meryem Suresi, 75)

- Allah'tan başka, kendisine ne zararı dokunan, ne yararı olan şeylere yakarır. İşte bu, en uzak bir sapıklıktır. (Hac Suresi, 12)

- Seni gördükleri zaman, seni yalnızca alay konusu edinmektedirler: "Allah'ın, elçi olarak gönderdiği bu mu?" (Furkan Suresi, 41)

- "Eğer onlara karşı kararlılık göstermeseydik, neredeyse bizi ilahlarımızdan saptıracaktı." Azabı görecekleri zaman, kim yol bakımından daha sapıkmış, öğreneceklerdir. (Furkan Suresi, 42)

- "Andolsun Allah'a, biz gerçekten apaçık bir sapıklık içindeymişiz," (Şuara Suresi, 97)

- (Onlar mı) Yoksa, gökleri ve yeri yaratan ve size gökten su indiren mi? Ki onunla (o suyla) gönül alıcı bahçeler bitirdik, sizin içinse bir ağacını bitirmek (bile) mümkün değildir. Allah ile beraber başka bir İlah mı? Hayır, onlar sapıklıkta devam eden bir kavimdir. (Neml Suresi, 60)

- Ve sen körleri düştükleri sapıklıktan çekip hidayete erdirici değilsin; sen ancak, ayetlerimize iman edenlere (söz) dinletebilirsin, işte Müslüman olanlar bunlardır. (Neml Suresi, 81)

- Buna rağmen sana icabet etmeyecek olurlarsa, artık bil ki, onlar, gerçekten kendi heva (istek ve tutku)larına uymaktadırlar. Oysa Allah'tan bir kılavuz (doğru yol gösterici) olmaksızın, kendi istek ve tutkularına (hevasına) uyandan daha sapık kimdir? Şüphesiz Allah, zulmeden bir kavme hidayet vermez. (Kasas Suresi, 50)

- Şüphesiz, sana Kur'an'ı farz kılan, seni dönülecek yere elbette döndürecektir. De ki: "Rabbim, hidayetle geleni de, açıkça bir sapıklık içinde olanı da daha iyi bilmektedir." (Kasas Suresi, 85)

- Ve sen kendi sapıklıkları içinde kör olanları da doğruya iletici değilsin. Sen yalnızca, Bizim ayetlerimize iman edenlere duyurabilirsin ki onlar Müslümanlardır. (Rum Suresi, 53)

- Bu, Allah'ın yaratmasıdır. Şu halde, O'nun dışında olanların yarattıklarını Bana gösterin. Hayır, zulmedenler, açıkça bir sapıklık içindedirler. (Lokman Suresi, 11)

- Allah ve Resûlü, bir işe hükmettiği zaman, mü'min bir erkek ve mü'min bir kadın için o işte kendi isteklerine göre seçme hakkı yoktur. Kim Allah'a ve Resûlü’ne isyan ederse, artık gerçekten o, apaçık bir sapıklıkla sapmıştır. (Ahzab Suresi, 36)

- "Allah'a karşı yalan mı düzüp uyduruyor, yoksa kendisinde bir delilik mi var?" Hayır, ahirete inanmayanlar, azapta ve uzak bir sapıklık içindedirler. (Sebe Suresi, 8)

- De ki: "Sizi göklerden ve yerden rızıklandıran kim?" De ki: " Allah, gerçekten ya biz, ya da siz herhalde bir hidayet üzerindeyiz veya apaçık bir sapıklıkta." (Sebe Suresi, 24)

- "O durumda ise, gerçekten ben apaçık bir sapıklık içinde olmuş olurum." (Yasin Suresi, 24)

- Çünkü onlar, atalarını sapık kimseler olarak bulmuşlardı. (Saffat Suresi, 69)

- Allah, kimin göğsünü İslam'a açmışsa, artık o, Rabbinden bir nur üzerinedir, (öyle) değil mi? Fakat Allah'ın zikrinden (yana) kalpleri katılaşmış olanların vay haline. İşte onlar, apaçık bir sapıklık içindedirler. (Zümer Suresi, 22)

- De ki: "Gördünüz mü haber verin; eğer o (Kur'an) Allah Katından ise, sonra siz onu inkar etmişseniz (bu durumda) uzak bir ayrılık içinde olandan daha sapık kimdir?" (Fussilet Suresi, 52)

- Onda acele edenler, (gerçekte) ona inanmayanlardır. İman edenler ise, ona karşı bir korku içindedirler ve onun gerçekten hak olduğunu bilirler. Haberiniz olsun; kıyamet-saati konusunda tartışanlar, gerçekte uzak bir sapıklık içindedirler. (Şura Suresi, 18)

- Öyleyse sağır olanlara sen mi dinleteceksin veya kör olan ve açıkça bir sapıklık içinde bulunanı hidayete erdireceksin? (Zuhruf Suresi, 40)

- "Kim Allah'a davet edene icabet etmezse, artık o, yeryüzünde (Allah'ı aciz bırakacak değildir ve onun O'ndan başka) velileri yoktur. İşte onlar, apaçık bir sapıklık içindedirler." (Ahkaf Suresi, 32)

- Onun yakın-dostu (saptırıcı) dedi ki: "Rabbimiz, ben onu kışkırtıp-azdırdım. Ancak kendisi (haktan) uzak bir sapıklık içindeydi." (Kaf Suresi, 27)

- Dediler ki: "Bizden biri olan bir beşere mi uyacağız? Bu durumda gerçekten biz bir sapıklık (delalet) ve çılgınlık içinde kalmış oluruz." (Kamer Suresi, 24)

- Sonra gerçekten siz, ey sapık olan yalanlayıcılar, (Vakıa Suresi, 51)

- Ve eğer o, yalanlayan sapıklardan ise, (Vakıa Suresi, 92)

- Artık (onun için) alabildiğine kaynar sudan bir şölen vardır. (Vakıa Suresi, 93)

- O, ümmîler içinde, kendilerinden olan ve onlara ayetlerini okuyan, onları arındırıp-temizleyen ve onlara kitap ve hikmeti öğreten bir elçi gönderendir. Oysa onlar, bundan önce gerçekten açıkça bir sapıklık içinde idiler. (Cum'a Suresi, 2)

- "Böylece onlar, çoğu kimseyi şaşırtıp-saptırdılar. Sen de o zalimlere sapıklıktan başkasını arttırma." (Nuh Suresi, 24)
***
"Hz. İbrahim tabii ki benim. Hz. Muhammed ise en küçük kardeşim." Diyerek alaycı bir üslupla sapıklığını gösteren İbrahim Korkmaz gerçekten 'Allah'tan korkmaz, kuldan utanmaz' bir meczuptur. Recep Tayyip Erdoğan bunları bulurken çok mu aradı acaba?

"Erdoğan Allah'ın tüm vasıflarını toplamış bir lider" diyen diğer sapık düşünce sahibi de Düzce AKP milletvekili Fevai Arslan'dı. Sapık sapığı Düzce'de bulmuş dersek herhalde doğru tespit yapmış oluruz.

Önümüzdeki seçimlerde iman ve akıl sahibi

Düzce halkı umarım bu sapıklara gereken dersi verecektir. AKP'nin genel sapıklıkları da elbet Türkiye genelinde dersini alacaktır. Çünkü imanlı olmak bunu gerektiriyor.

MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye "Bunun bedeli ne ise gönder gelsin." diyen meczup İbrahim Korkmaz belanı yüce Allah'tan bulacaksın… Önce bir akıl hastanesine yatırsınlar aklını bul, bedelini nasıl olsa bir gün bulursun…