İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor
Alperen Ocakları Samsun İl Başkanlığı Çanakkale Deniz Zaferi’nin 98. ve Büyük Birlik Partisi’nin merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun dördüncü ölüm yıldönümü anısına fotoğraf ve kitaplardan oluşan bir sergi açtı.

        İl Özel İdaresi Sanat Galerisi’nde düzenlenen serginin açılışını, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Karakurt ve Alperen Ocakları İl Başkanı Coşkun Arslan birlikte yaptı.

        Açılış sonrası konuşan Alperen Ocakları İl Başkanı Coşkun Arslan, "Çanakkale milletimizin varoluş mücadelesi, askerlerimizin cihanı hayrete düşüren kahramanlık destanıdır. Anaların biricik evlatlarını bağrına basıp, başına kurbanlık koyun gibi kınalar yakarak memleketine kurban verdiği bir savaştır. Çanakkale savaşı, Türkmen’i, Laz’ı, Kürd’ü, Çerkez’i, Arnavut’u, Arap’ı, Boşnak’ı, Gürcü'sü ile bayrağını düşürmemek için omuz omuza savaşıp, koyun koyuna şehit düşen ecdadımızın büyük vatan savunmasıdır." dedi.

        Konuşmaların ardından sergi açılışına katılan davetliler, fotoğraf ve kitapların yer aldığı stantları gezdi. Serginin 16 ve 21 Mart tarihleri arasında açık kalacağı bildirildi.


Editör: TE Bilisim