Büyükataman, Çinli General Sun-tzu'nun yazdığı kitaptaki önerileri ve takdiklerin bugün AK Parti iktidarı tarafından uygulandığını kaydetti.

    AK Parti’nin MHP ve seçmeni üzerinde icra etmeye çalıştığı siyaset mühendisliği üzerine yazılı değerlendirme yapan İsmet Büyükataman, "Amaç MHP’siz meclis, MHP’siz Türkiye’dir. Bu yönde hükümet tüm imkânlarını seferber etmiş durumdadır.” dedi. Büyükataman, "Görünen odur ki; ‘iktidar için papaz elbisesi bile giyerim’ diyenin yolundan gidenler, bu yolda ondan ziyadesiyle etkilenmişlerdir. Çünkü bunların tek derdi oy, tek amacı iktidardır. Bunları elde ettiklerinde ise tek dostları bölücübaşı ve tek düşmanları ise Türklük olmaktadır." ifadelerini kullandı.

    Sergilenen çadır tiyatrosunun orta oyuncusunun; Milliyetçi Hareket’in argümanlarını sözde kullanmakla milliyetçi olunmayacağını bilmesini isteyen MHP’li Büyükataman, şöyle devam etti:
"Birilerinin eline pankart tutuşturup ‘Türkmen Beyi’ yazdırmakla Türkmen Beyi olunmaz. Türkmen Bey’i olmak için öncelikle kendini Türk hissetmek bunu rahatlıkla söyleyebilmek ve Türk’e ait olan hasletlerden değil uzak durmak bunları hayatının bir parçası yapmak kısaca kendini, varlığını Türk varlığına armağan etmek gerekir. Dün milliyetçiliği ayakları altına aldığını söyleyenlerin, ülkücü katillerini milletvekili yapanların kuklaları, bugün utanmadan milliyetçilikten dem vurmaktadır. Temeline dinamit koyduğu milli değerlerimizi kullanarak oy avcılığına çıkanlara, bunca hakareti ettikten sonra çıkıp ‘MHP’li kardeşlerim’ diyenlere mutlaka MHP’lilerin şöyle bir cevabı olacaktır:
‘Bacısız, kardeşsiz kalsam da garip,
Satılmışa kardeş olamam varıp,
Camide ön safta karargâh kurup
Kul hakkı yiyene kardeş mi diyeyim?'"

Demokrat Parti Yomra belediye seçimlerinde iddialı Demokrat Parti Yomra belediye seçimlerinde iddialı

"HAKANLARIN BAŞLARINI KÜÇÜK GÖSTEREREK ŞÖHRETLERİNE GÖLGE DÜŞÜRÜNÜZ"

İsmet Büyükataman, Türk devletlerinin parçalanması için Çinlilerin, kendilerinin bilmediği propaganda yöntemlerini kullandıklarının sonradan ortaya çıktığına işaret ederek Çinli General Sun-tzu'nun bu konuda bir kitap yazdığı ve şu önerileri sunduğunu belirtti:
"Hasım ülkelerde iyi olan şeyleri gözden düşürünüz.
Hakanların başarılarını küçük göstererek şöhretlerine gölge düşürünüz.
Adi ve aşağılık kişilerin işbirliğinden yararlanınız.
Düşman halkın kendi aralarında olan uyuşmazlık ve kavgalarını yayınız.
Hasmınızın geleneklerini gülünç hale getiriniz."

"Çinli General'in kitabındaki bu taktikler size de tanıdık geldi mi?" diye sözlerine devam eden MHP’li Büyükataman, AK Parti’nin ırkçılar, kafatasçılar, teröristler, kovboylar, hayvanlar, katiller, Fatiha bilmeyenler, namaz kılmayanlar, morg bekçileri, şehit istismarcıları, kandan geçinenler, maneviyatsızlar sözleriyle küfürler yağdırdığı milliyetçi-ülkücü hareketin mensuplarının, Türk milletinin güvencesi, Türkiye’nin kardeşlik harcı, Türk vatanın son umudu olduğunu kaydetti.

Büyükataman, "Türk milleti, AKP’nin utanmadan sergilediği bu siyaset kalpazanlığının, bu milli irade dolandırıcılığının gerçek nedenlerini ve arkasındaki çirkin yüzü elbette görecek ve hükmünü verecektir." diye konuştu.

cihan 

Editör: TE Bilisim