Trafik kanununda yeni dönem! Cezalar peş peşe gelecek Trafik kanununda yeni dönem! Cezalar peş peşe gelecek
Türk Telekom Doğu- 1 Bölge Müdürü Timur Sevim, bugün itibariyle ankesörlü telefonlarda ücretsiz görüşme kampanyasını da başlatıldığını ifade ederek,"Türk Telekom’un başlattığı özel kampanya kapsamında, Smart kart ve kredi kartı ile yapılacak tüm şehir içi ve şehirler arası aramaların ilk 2 dakikası, 26 Aralık 2014 ile 26 Mart 2015 tarihleri arasında ücretsiz olacaktır. Bu kampanya kapsamında müşterilerimiz Türkiye’nin dört bir yanında binlerce ankesörden yararlanılabileceği gibi Erzurum genelindeki 450 adet ankesörden yararlanabilecekler." dedi.

TT Doğu-1 Bölge Müdürü Sevim, kurum hizmet binasında düzenlediği kurum çalışmaları ve yatırımları hakkında bilgi verdi. Sevim, Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki 12 ilde TT olarak teknolojik yatırım yapmaya devam ettiklerini söyledi. TT Bölge Müdürü, haberleşme altyapısına büyük önem verdiklerdine işaret etti. Özellikle fiber alt yapı çalışmalarının yoğun şekilde devam ettiğine vurgu yapan Sevim,"Erzurum’da yeni yapılan binalara hizmetlerimizi ulaştırmak ve hizmet alan müşterilerimize daha kaliteli hizmet vermek için bu yıl yoğun çalışmalar yaptık. Haberleşme altyapısı olmayan ve yeni yapılan 5bin 140 haneye hizmetlerimizin ulaşmasını sağladık. Ayrıca 8 bin 700 hanenin altyapısını yeniledik.
Erzurum'a yıl içerisinde tesis edilen 120 bin metre fiber kablo tesisiyle, toplam 3 milyon 900 bin metre fiber altyapısına ulaşmıştır.Erzurum il merkezinde yapılan yatırımlarla fiber altyapı oranı yüzde 60 a ulaşmıştır.
Bu yılki çalışmalarımız ile Erzurum’un haberleşme altyapısı çok daha güçlenmiştir.Yatırımlarımız, fiber teknolojisi ağırlıklı olmak üzere telefon ve geniş bant internet hizmeti olup, geniş bant internet üzerinden çalışan televizyon, data, görüntü ve diğer hizmetleri de müşterilerimize ulaştıracak yetkinliktedir. " dedi.

Erzurum il merkezinin yanı sıra kırsalda da yatırımlarının olduğuna vurgu yapan Timur Sevim,"Kırsalda özellikle hırsızlık ve toplumsal olaylar nedeniyle hasar gören yerleşim yerlerimize yeni erişim şebekeleri yaptık. Hizmet kalitesini artırmak için Ilıca, Pazaryolu, Olur ve Hınıs ilçelerinin fiber altyapı dönüşümlerini tamamlandık. Yaptığımız bu teknolojik yatırımlarla, internet verilebilirlik hızımız 2013 yılına göre yüzde 48 artarak 34 Mb/sn hızına ulaşmıştır. Erzurum 34 Mb/sn internet verilebilirlik hızıyla Türkiye genelinde iller arasında ilk 10 arasındadır." diye konuştu.

ANKESÖRLÜ TELEFONDA ÜCRETSİZ GÖRÜŞME BAŞLADI
TT Bölge Müdürü Sevim ayrıca; bugün itibariyle akesörlü telefonlarda ücretsiz görüşme kampanyasını da başlattıklarını sözlerine ekleyerek,"Türk Telekom’un başlattığı özel kampanya kapsamında, Smart kart ve kredi kartı ile yapılacak tüm şehir içi ve şehirler arası aramaların ilk 2 dakikası, 26 Aralık 2014 ile 26 Mart 2015 tarihleri arasında ücretsiz olacaktır. Bu kampanya kapsamında müşterilerimiz Türkiye’nin dört bir yanında binlerce ankesörden yararlanılabileceği gibi Erzurum genelindeki 450 adet ankesörden yararlanabilecekler. Türk Telekom’un ankesörlü telefonlarından şehir içi ve şehirlerarası yönlerine yapılacak görüşmelerde kartlardan kontör veya süre eksilmeyecektir. Bu kampanya askeri birlikleri ve cezaevleri dışında kalan tüm ankesörlü telefonlarda geçerli olacaktır. " diye konuştu.

Editör: TE Bilisim