Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor! Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor!
Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Diyarbakır Şubesi Başkanı Remzi Dayan, yönetim kurulu üyeleriyle beraber Diyabakır Valisi Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti.

Vali Aksoy, kabulde yaptığı açıklamada, Cumartesi günü yapılacak ASKF Diyarbakır şubesi seçiminin hayırlara vesile olması dileğinde bulundu. Gençlere hizmet etmek için ellerinden gelen bütün çabayı sarf edeceklerine dikkat çeken Aksoy, altyapı ve tesisleşme konusundaki desteklerin de devam edeceğini söyledi. ASKF Diyarbakır Şube Başkanı Remzi Dayan ise Vali Hüseyin Aksoy’un sportif faaliyetlerin gelişmesi ve tesisleşme konusundaki katkılarının büyük olduğunu belirterek amatör spor kulüpleri adına Vali Aksoy’a teşekkür etti.

Dayan ve beraberindekiler daha sonra Amedspor Kulüp Başkanı Ali Karakaş’a da nezaket ziyaretinde bulundu. Dayan, Amedspor’un spora olan hizmetinin küçümsenmeyeceğini belirterek, “Amedspor, Talaytepe’de kentimize çok güzel bir tesis kazandırdı. Bunun devamını diliyoruz. Altyapı ve tesisleşme konusunda mesafe kaydettikçe sportif başarılar da artarak devam edecektir” dedi. Karakaş da spora verdikleri desteğin devam edeceğini ve kent olarak daha ileri gitmeleri konusunda birlikte çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.Cihan

Editör: TE Bilisim