Turhan Çömez: Diyanet halktan topladığı 1 milyar lirayı İngilizlere vermiş Turhan Çömez: Diyanet halktan topladığı 1 milyar lirayı İngilizlere vermiş
 Türk Milleti tarih boyunca emperyalist haçlı saldırılarına karşı şanlı direnişler gösterip tarih yazmıştır. En son Kurtuluş Savaşı Türk Milletinin yeniden kuruluş ve diriliş destanıdır. Kurulan genç Türkiye Cumhuriyeti devleti Türk Milletinin asla devletsiz, hürriyetsiz yaşayamayacağının ispatıdır.

Bu topraklar komünizm yıllarında yeni bir Rus istilası ve her türlü marksist tehditle bölünmenin eşiğine gelmiştir. İşte bu kutlu mübarek efsane direnişin öncüsü Ülkücüler ve Başbuğ Alpaslan Türkeştir. Bu mücadele zaferle neticelenmiş SSCB dağılmış aksine yeni Türk cumhuriyetlerinin kurulmasına adriyetikten Çin seddine yeni bir Türk dünyası gerçeğini dünya görmüştür.

Artık TC ve Türk milleti Anadoluda BOP denilen bölgenin yeniden dizayn edilme, sinsi istila, içten çökertilme senaryosu ile arkadan vurulma hedefi haline getirilmiştir. Türk milleti işbirlikçi maşalara karşı ülkeyi böldürmeyecek yeni bir silkenişin, kıyamın adını MHP koymuştur. Dün kurduk ve koruduk bugün asla böldürtmeyeceğiz.

Sabri Şenel

Editör: TE Bilisim