“PKK terör örgütü, İsrail’in gizli servisi Mossaddır. Örgütün %70’i İran’da eğitim görmüş Ermenilerden oluşur. Finansman kaynağı Almanya ve İngiliz devletidir.”
    Merhum eski, K.K.K. Eşref Bitlis. (Ka. Refik Ay) 
    ** 
    Buradan söze girerseniz, neden merhum Bitlis’in bir kazaya kurban gittiği daha iyi anlaşılır. PKK terör örgütü, Ermeni örgütü Asala’nın devamı olduğunu ve Kürtlerle aynı kefeye konulmayacağını, Öcalan’ın Kürtlerin temsilcisi olmadığı iktidarın halka anlatması gerekmez mi?.
    ***
    PKK, Ermeni örgütü Asala’nın devamı olduğuna göre, onun 30 yılda dağlarda silahla yapamadığını, 10 yılda dağdan indirerek yapan ve şehirlere salan, Molotof kokteylleri otobüse atarak canlı canlı vatandaşların yakılmasını seyreden siz değil misiniz?
    * l
    13-14 yaşlarında, Müslüman kızlarını kaçırıp, Ahtamar kilisesinde tecavüz eden ve ırzını namusunu korumak için kaçarak Van Gölüne kendilerini atarak intihar eden ve bu nedenle 100 senedir kapalı olan Ahtamar Kilisesini, o günün parası ile, 2 trilyon 600 milyar liraya onaran ve kurdele bağlayıp, kilise açılışını besmele ile yapan siz değil misiniz? 
    *
    1915’ten beri süren 100 yıllık, Ermeni Soykırımı inkarının, 99. Yılında Ermeniler için taziye yayınlayan siz değil misiniz? Tesadüf mü?”
    *
    Partinizin, 7 Haziran 2015 seçim beyannamesine “Ortak vatandaşlık” kavramını koymanız ve Anayasa’dan “Türk Milleti” kavramını çıkarmaya çalışmanız tesadüf mü? Hepimiz ülkenin ortak vatandaşı değil miyiz? Bu seçimler ve “ortak vatandaşlık”, zincirin son halkası mı? 
    ***
    1915 sözde soykırım inkârını, 99 yıl aradan sonra, ilk taziyeyi Ermenilere yapmakla, 100 yıllık soykırım yalanını kabul etmiş olmuyor musunuz? 
    ***
    Daha birkaç ay evvel, Kutsal Penahları (sığınak) Papa’ya, davetiye gönderen ve ondan övgülerle bahseden sizler değimi misiniz?
    Dünya meselelerinde, Papa ile aynı pencereden baktığınızı ve aynı düşünceleri paylaştığınızı söyleyen siz değil misiniz? 
    **
    Müslümanlara karşı Haçlı seferlerini başlatan ve Türkleri Anadolu’dan kovmak için ömür boyu çalışan, Vatikan’da ki Papazın heykeli önünde imza atan siz değil misiniz? Haçlı Seferlerinin, Anadolu’ya, barış ve kardeşliği getirmek için yapıldığını söyleyen siz değil misiniz? Haçlı Seferleri barış için mi yapıldı?
    ***
    Ermeni soykırım iddiası, taziye mesajı ile tanındığına göre, Ermenilerin 4 T, talepleri vardır.
    1- Ermeni soykırımını TANMA,
    2- Ermeni soykırımını TANITMA,
    3- Ermeni soykırımı TAZMİNAT
    4- Ermeni soykırımı, TOPRAK, taleplerinin önünü açan siz değil misiniz? 
    AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN, LAFA BAKILMAZ