Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız
Azerbaycan A Milli Futbol Takımı'nın Antalya’daki kampı devam ediyor. Avrupa Şampiyonası H Grubu’ndaki 4 maçın dördünü de kaybederek başarısız bir grafik çizen Azerbaycan, bundan sonraki karşılaşmalardan galibiyetle ayrılmak istiyor.

Azerbaycan A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Robert Prosinecki, Mart ayında evlerinde ağırlayacakları Malta karşısında galibiyet almak istediklerini söyledi. Prosinecki, Hırvatistan, İtalya, Norveç Bulgaristan ve Malta’nın yer aldığı grupta üçüncü olmalarının mümkün olmadığını söyledi.

Azerbaycan'ın Gloria Serenity Resort Otel’deki kampı 6. gününde minyatür kale maçla devam etti. Antrenmanlar sırasında futbolcuların moral seviyesinin yüksek olduğu gözlendi.

Antrenman sonrası kamp ve takımla ilgili açıklamalarda bulunan teknik direktör Robert Prosinecki, kampın çok iyi geçtiğini söyledi. Kamp süresince ve önceki gün Shakhtar Donetsk’le yaptıkları hazırlık maçında görmek istediği manzaraya şahit olduğunu belirten Prosinecki, takımın iyi durumda olduğunu açıkladı.

Prosinecki, Avrupa Şampiyonası’nda mücadele ettikleri H Grubu’yla ilgili de değerlendirmelerde bulundu. Oynadıkları 4 maçın tamamını kaybettiklerini dile getiren Prosinecki, “28 Mart Malta’yı kendi evimizde mağlup etmek istiyoruz. 3 puanın Bakü’de kalmasını diliyoruz. Grupta üçüncü olmamız mümkün değil. Çok zor bir grup. En azından Azerbaycan’a gelen takımların oyunlarından zevk alsınlar. Potansiyel var. Bu kampta gördüğüm kadarıyla genç futbolcuların potansiyeli çok iyi. Biz de çalışarak iyi bir futbol sergilemek istiyoruz.” dedi.

Azerbaycan'ın öğleden önceki antrenmanı yağmura rağmen 2 saat sürdü. Kamp 26 Şubat’ta sona erecek. Kampta futbolcuların sağlık ve performansıyla ilgili analizler de yapılıyor.

Editör: TE Bilisim