Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi? Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi?
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Kardemir DÇ. Karabükspor maçının ardından görevini bıraktığını açıklayan Aykut Kocaman'ın istifasını kabul etmeyeceklerini açıkladı.
LİG TV'den Şansal Büyüka'ya konuşan Aziz Yıldırım, canlı yayına katılmayarak Büyüka'ya durum değerlendirmesi yaptı. Aziz Yıldırım'ın açıklamaları şöyle:
"Soyunma odasında futbolculara 'Gölge oyunu gibisiniz. Herkes yanınızdan geçiyor' dedim. Aykut Kocaman'ın istifasını asla kabul etmem. Aykut Hoca, onun istifasını isteyenlerden daha fazla Fenerbahçelidir. Benim istifamı isteyenlere şunları söylüyorum. Ben, Fenerbahçe için 1 yıl hapis yattım, onlar ne yaptı. Seyirci böyle zamanda takımına sahip çıkacak. İstifayı kabul etsek ne değişecek, oyuncuların mantalitesi değişmedikten sonra. Protestoyu anlarım ama kötü gün dostu olmak Fenerbahçe seyircisinin doğasında var."
Başkan Yıldırım, devre arasında ciddi tranfserler yapacaklarını belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:
"Ciddi transferler yapacağız. Herkes destek olsun da Aykut Kocaman'ı göreve döndürelim. Ligde şampiyon olamazsak Avrupa'da şampiyon oluruz. Bu konuda şansımız var."

Editör: TE Bilisim