LAVANTA KOKULU KÖY LAVANTA KOKULU KÖY
Diyarbakır Nehir Eğitim Kurumları bünyesinde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren Özel Bahaddin Bey Koleji, başarılarına bir yenisi daha ekledi.

Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı’nın birlikte organize ettiği okullararası masa tenisi müsabakalarında Özel Bahaddin Bey Ortaokulu öğrencileri, yıldızlar kategorisinde bütün rakiplerini eleyerek Diyarbakır birincisi oldu.

Diyarbakır’ı Türkiye şampiyonalarında temsil edecek olan Bahaddin Bey Koleji’nin öğrencileri Türkiye birinciliğini kazanmak için çalışmalarına başladı. Okul müdürü Süleyman Namazcı, nitelikli insan yetiştirmede bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin eğitim ve öğretim kurumlarının vazgeçilmezleri olduğunu söyledi. Namazcı, şöyle devam etti:

“Öğrencilerimizin donanımlı yetişebilmeleri için elimizdeki imkanları maksimum kullanmaya çalışıyoruz. Bu anlamda her türlü desteği sağlayan okul yönetim kurulumuza, özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı öğretmenlerimize, her zaman yanımızda olmaya çalışan velilerimize teşekkür ediyor ve başarılı öğrencilerimizi kutluyorum.”

Okulun beden eğitimi öğretmeni Fahrettin Çolak ise spor takımlarının bugüne kadar birçok branşta başarıya sahip olduğunu dile getirerek, masa tenisindeki bu başarının kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Çolak, öğrencilerinin çok iyi bir yarışma çıkardıklarını namağlup bir şekilde Diyarbakır birincisi olduklarını ve Türkiye Şampiyonasında Diyarbakır’ı en iyi bir şekilde temsil edeceklerini kaydetti.

Editör: TE Bilisim