Partilerinden istifa eden milletvekili ve belediye başkanları için alkışlanacak öneri! Partilerinden istifa eden milletvekili ve belediye başkanları için alkışlanacak öneri!
 Ayakkabı kutularındaki paraları, hayırsever diye lanse edilen işadamlarının verdikleri rüşveti, eski bakanın kolundaki 700 bin liralık saati hatırlatan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Ayakkabı kutularındaki milyon dolarları komploya sığdırmayı başaramayacaklar. Ok yaydan çıkmıştır" dedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin ‘Siyaset ve Liderlik Okulu’nun 9. dönem eğitim faaliyetlerini tamamlamasıyla dolayısıyla düzenlenen sertifika töreninde konuştu.

İktidarın suyu ısınmıştır. Suçlamaları yok sayarak vakit kazandığını zannetmiştir. Doğruluk hiçbir zaman kaybetmemiştir.

Ayakkabı kutularındaki milyon dolarları komploya sığdırmayı başaramayacaklar. Ok yaydan çıkmıştır.

Yandaş kalemler Türk milletini kandıramayacaktır. Hayırsever olarak lanse edilen iş adamlarının yağdırdığı rüşvetler bakanların ceplerine inmiştir.

700 bin dolarlık saatleri kolunda taşıyanlar bunun hesabını iki cihanda da veremeyeceklerdir.

Bacanakların tren soyguncularıyla rüşvet ağı kurması asla izah edilemeyecektir.

Zannedersiniz istilacı Vikingler tekrar sahneye çıkmış ve Türkiye’yi soymaya kalkmışlardır. Bunlar acı verici de olsa gerçektir. Adaletimiz iki paralık olmaktadır. Akıl ve mantık Türkiye’den elini ayağını çekmiştir. Enerji kaybetmekteyiz.

İktidar yanıp kavrulmaktadır. Türkiye’yi de uçuruma çekmektedir. İnsanlık zalimlerin, bağnazların ders alınması gereken sonlarını görmüştür. Firavun’un suda helak olması, Bir sineğin yok ettiği Nemrut, Nuh kavimlerinin yaşadıkları felaketler hafızalarda hala canlıdır.

Türk milleti psikolojik baskı altındadır. Bugünkü karanlığın failleri istiklalimizde gözleri olan zorbalardır. Yolsuzlukla boğuşan ve üzerini kapatmaya çalışan iktidara rahat nefes aldırmayacağız. Milletimizin hakkını savunacağız.
Editör: TE Bilisim