Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi? Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi?
 Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, Fenerbahçe Futbol Takımı'nı taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırıyla ilgili bir araya geldi.
Riva'da yer alan TFF'nin merkezine gelen Bakan Kılıç'ı, TFF Başkanı Demirören ve yöneticiler kapıda karşıladı. Bakan Kılıç, Demirören ve Gümüşdağ, yaşanan olayları masaya yatırmak için toplantı odasına geçti.

TFF 1. Başkanvekili Servet Yardımcı, yönetim kurulu üyeleri Cengiz Zülfikaroğlu, Mustafa Beyazlı, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkan Yardımcısı Mesut Hoşcan da toplantıya katıldı.

Çağatay, "Burada yapılacak toplantıda, Türk sporunun bu olaydan çok daha güçlenerek, kenetlenerek ve gelecekteki çalışmalara çok daha azimli bir şekilde yürüyeceğimiz değerlendirme olacaktır. Spor denince akla ilk gelen, kardeşlik, birlik ve hoşgörü. Sorunları masaya açıkça yatırarak ve değerlendirerek. Özeleştiri yaparak geleceğe doğru yürüyeceğiz. İnanıyorum ki bu olaydan Türk spor ve futbolu güçlenerek çıkacak. Kulüplere, TFF'ye düşen görevler var. Bize düşen görevler var. Bunların bilincinde çalışmalara devam edeceğiz. Hızlı bir şekilde toplanan başkanlarımıza ve temsilcilerimize teşekkür ediyorum. Fenerbahçe'ye yapılan saldırının sadece Fenerbahçe'ye değil tüm Türk sporuna yapıldığını düşünüyorum. Bunun karşısında tek yürek duracağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı

Editör: TE Bilisim