CHP’li Özgür Özel’in “Arapça” açıklamasına tepkiler çığı gibi büyüyor! CHP’li Özgür Özel’in “Arapça” açıklamasına tepkiler çığı gibi büyüyor!
Bingöl'de 'AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı 6. Bölge Belediye Başkanları Toplantısı' düzenlendi. Toplantıya katılan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, belediye başkanlarına fiziki hizmet yeterli olmayacağını, halkın içerisine girilmesi gerektiğini belirtti.

Düzenlenen toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve yerel yönetimlerden sorumlusu Abdulhamit Gül, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve Batman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Hakkari, Malatya, Mardin, Muş, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak, Tunceli ile Van illerinde ki partili belediye başkanları katıldı.

Bingöl Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşen toplantıda Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz yerel yöneticilere tavsiyede bulundu. ''Fiziki hizmetlerle yetinmeyin'' diyen Bakan Yılmaz, ''Ben bunu da gördüm. Bazen işe güce çok dalıyoruz. Fiziki işlere çok dalıyoruz ve vatandaşın gönlünü almayı unutuyoruz. Halbuki bu işe sadece fiziki hizmet yapmak işi değil. Bu iş aynı zamanda gönül bağı kurma işidir. Vatandaşı soracaksınız, vatandaşa gideceksiniz, ziyaret edeceksiniz, hasbihal edeceksiniz, selamlaşacaksınız, dertleşeceksiniz inanın en az fiziki hizmet kadar önemli. Özellikle belediye başkanlarımızın bunu yapması çok çok önemli. Ben teknik olarak çok başarılıyım, bu kadar fiziki işler yaptık, yetmez mi diye düşünenler yanılıyorlar. Yetmez. Mutlaka vatandaşla dertleneceğiz, samimi bir şekilde ama göstermelik bir şekilde değil, samimi bir şekilde vatandaşla hemhal olacağız, dertleşeceğiz, sorunlarına sahip çıkacağız. Bunu yaptığımız zaman vatandaşın bize verdiği güçte çok farklı oluyor.'' diye konuştu.

Yapılan konuşma sonrası toplantı basına kapalı bir şekilde devam etti.

Editör: TE Bilisim