8 Ağustos pkk kongresi ve Türkiye’yi bekleyen tehlikeler! 8 Ağustos pkk kongresi ve Türkiye’yi bekleyen tehlikeler!
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Ankara Şubesi tarafından düzenlenen iftara katılan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "MÜSİAD, Türkiye'nin uyanışının, geçmişte defalarca önü kesilen mahir girişimci insanımızın ve ülkemizin önünü açma hikâyesidir." dedi.

MÜSİAD'ın Ankara Şubesi JW Marriott Hotel'de geleneksel iftar programı düzenledi. Programa, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Maliye Bakanı Naci Ağbal, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, eski TBMM Başkanı Bülent Arınç ile çok sayıda davetli katıldı.

Birlik ve beraberliğin daim olmasını istediklerini belirten Zeybekci, 2023 hedeflerine doğru koşan, dünyada başı dik, onuruyla, gururuyla muassır medeniyet yolculuğuna devam Türkiye'nin hep birlikte hizmetkârı olmayı dilediklerini belirtti.

MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, Ramazan'ın, zengin fakir, yaşlı genç, büyük küçük herkesi birleştirdiğini söyledi.

MÜSİAD Ankara Şube Başkanı İlhan Erdal da Türkiye'nin birliğini ve beraberliğini tesis etmenin mutlak sorumluluk olduğunu, bunun için üzerlerine düşen görevleri yapmaya hazır bulunduklarını ifade etti.

Şubenin çalışmaları hakkında da bilgi veren Erdal, yaşadıkları dönemin bilgi çağı olduğunun idrakiyle Ar-Ge ve inovasyonun önemini artıracak bir projeye imza attıklarını, bu çalışmaya Ankara'nın önde gelen sivil toplum kuruluşları ve kamu temsilcilerinin de ortak olduğunu söyledi.

Erdal, "Ankara platformu olarak son derece önemli bir birlikteliğin adımlarını attık. Hedefimizi 'özgün ürün, özgün marka' olarak koyduk. Yaklaşık bir seneden fazla süren bu çalışmamızın sonuçlarını inşallah en kısa sürede paylaşacağız" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Olpak, Bakan Ağbal'a, Erdal ise Bakan Zeybekci'ye işlemeli cam tabak hediye etti.

Cihan

Editör: TE Bilisim