Milli Kültür’den,  Milli Birliğe Milli Kültür’den, Milli Birliğe
Beyoğlu’nda yüzü maskeli ve eli silahlı bir şahıs, banka ATM'sinde para çeken bir vatandaşın yanına yaklaşarak rehin aldı. Ardından rehin aldığı kişi ile birlikte bankaya yönelen soyguncu, güvenlik görevlisinin kendisine silah doğrulttuğunu görünce yaya olarak olay yerinden kaçtı. Banka personeli ile çevredeki esnaf ve vatandaşlar büyük panik yaşadı. Polis soyguncuyu yakalamak için çalışma başlattı.

Keçeci Piri Mahallesi Hasköy Caddesi üzerinde bulunan bir banka önünde yaşandı. Yüzü maskeli elinde silah olan şahıs, özel bir banka şubesindeki ATM'de para çeken bir vatandaşın yanına yaklaşarak rehin aldı. Daha sonra rehin aldığı kişi ile birlikte bankaya yönelen soyguncu, içeri girmek üzereyken durumu fark eden güvenlik görevlisinin kendisine silah doğrulttuğunu gördü. Rehineyi bırakan soyguncu yaya olarak ara sokaklardan kaçarak izini kaybettirdi. Bu durumu gören banka çalışanları ile çevredeki esnaf ve vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı.

Olayı gören bir kişi şunları söyledi: “Maskeli bir kişi elinde silahıyla birlikte bankaya gelip, bankamatikten para çekmekte olan kişiyi rehin aldı. İçenri girmeye çalıştı. Olayı erken fark eden güvenlik görevlisi silahını doğrultunca o da silahını doğrulttu. Karşılıklı silah doğrultma oldu ama ateş edilmedi. Tek başına olan soyguncu sokağa girerek kaçtı.”

Polis soygun girişiminde bulunan kişiyi yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı.






Cihan

Editör: TE Bilisim