BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE? BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE?
Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, ilde en büyük sorunların başında gelen otopark sorununu katlı otopark ile çözeceklerini söyledi.

        Yusuf Başer, yaptığı açıklamada, şehrin en büyük problemlerin başında otopark sorunu geldiğini, yeni yılda Yozgat’a yapılacak çok katlı modern bir otopark ile bu sorunu da çözeceklerini belirtti.

        Belediye olarak Yozgat’ı marka şehir yapmak için çalıştıklarını kaydeden Başkan Başer, "Göreve geldiğimiz günden itibaren ilimizin sorunlarının çözümü için yaz kış demeden çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Şehrimizde son yıllarda çok büyük gelişmeler yaşanıyor. Birçok projemizi hayata geçirerek halkımızın hizmetine sunduk. Bu kapsamda ilimizde otopark sorunu ile ilgili de yaptığımız projenin ihale aşamasını da tamamladık. Yıkılan eski ikiz binaların yerine yani belediye hizmet binamızın yanında bulunan 3 bin 500 metrekare alana iki buçuk katlı otopark yapacağız. Bu alana daha önce bina yapmayı planlamıştık ancak kamuoyundan gelen talepler doğrultusunda yol seviyesinden iki kat aşağıya inip burasını kapalı otopark üstünü ise dinlenme parkı ve yola bakan kısımları da iş merkezi olarak Selçuklu ve Osmanlı mimarisinde tek katlı binalar yapacağız." dedi.

        Otopark inşaatına 2013 yılında başlanacağını ifade eden Başer, "Otopark tamamlandığında yaklaşık 450–500 civarında otomobil buraya park yapacak. Bu otopark konusunda şehrimize büyük bir nefes aldıracaktır." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim