TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE! TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE!
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Gençliği anlayan ve bilen bir Başbakan'a sahibiz. Bu gençlerimiz için çok önemli bir şans. Başbakanımız sadece Türkiye için değil, dünya için, İslam coğrafyası için de büyük bir şans." dedi

        Samsun'un Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti Üniversite Teşkilatı tarafından Meşe Kültür Tesisleri'nde verilen yemeğe katıldı. AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Caner Göktepe ve Üniversite Teşkilatı Başkanı Mehmet Okur'un da katıldığı yemekte gençlere hitaben konuşan Başkan Genç, gençlere en fazla önemin AK Parti iktidarı döneminde verildiğini söyledi.

        Canik Belediyesi olarak 2012 yılında birçok önemli çalışmaya imza attıklarını belirten Başkan Osman Genç, "2012 yılında Lovelet Outlet açıldı. 'Geçmişten Günümüze Karadeniz Ticareti ve Canik' konulu sempozyumda farklı ülkelerden bilim adamlarını Canik'te buluşturduk. Cimnastik salonunun temelini attık. Yeni hizmet binamız ve Samsun'un en büyük meydanı bitme noktasına geldi. Hepsini Canikimizin geleceği için yapıyoruz." diye konuştu.

        AK Parti'nin 150 yıllık bir davanın adı olduğunu ifade eden Başkan Genç, sözlerine şöyle devam etti: "Geçen 10 yılda AK Parti iktidarıyla birlikte Türkiye'de çok büyük gelişimler oldu. Gençler bu ülkenin umudu. Gençliği anlayan ve bilen bir Başbakana sahibiz. Bu gençlerimiz izin çok önemli bir şans. Başbakanımız sadece Türkiye için değil, dünya için, İslam coğrafyası için de bir şans."

        GENÇLERE ÖZEL PROJELER

        Canik'te gençlere yönelik önemli projeler ürettiklerini vurgulayan Genç, "Eğitimden spora, kültürden sanata kadar birçok projemizi gerçekleştirerek gençlerimizin hizmetine sunduk. Canik anaokulundan üniversiteye kadar tam bir eğitim merkezi oldu. Canik Kültür Merkezi, Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi, Gençlik Merkezi Canik'i bir adım daha öne çıkarıyor. Bu gençlerimizi ne kadar önemsediğimizi gösteriyor." ifadelerini kullandı.

        AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe de, Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in Samsun'a katkıda bulunan bir belediye başkanı olduğuna işaret ederek, "Biz AK Gençlik olarak her zaman başkanımızın yanındayız." dedi. AK Parti Ondokuz Mayıs Üniversitesi Teşkilatı Başkanı Mehmet Okur da gençlere verdiği önem nedeniyle Başkan Genç'e teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim