İyi Parti'de neler oluyor? İyi Parti'de neler oluyor?
Türkiye’de yaşanan terör olayları dolayısıyla vatandaşa ve esnafa moral gezilerine çıkan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bu kez de OSTİM esnafını ziyaret etti.
İlk olarak OSTİM Genel Merkezi’nde, OSTİM Başkanı Orhan Aydın, ATİSAN Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Özelge ve yönetim kurulu üyeleri ile kahvaltıda bir araya gelen Başkan Yaşar, esnafın sıkıntılarını dinledi.

Yaşar, terörün amacının korkutmak, moral bozmak ve ekonomiyi çökertmek olduğunu belirterek, “Bu çıkmazdan çıkmazsak, gemide herkes batacak. Turizm, cari açığı kapatan en büyük sektörden birisiydi ve bu da devletin elini büyük ölçüde rahatlatıyordu. Komşu ülkelerle yapılan alışveriş düştü. Biz önce komşu ülkelerimizle olan alışverişi güçlendirmeliyiz” dedi.

Başkan Yaşar’ın sahaya inerek esnafı gezmesinin çok anlamlı olduğunu vurgulayan Orhan Aydın ise “Yaşanan olaylar hepimizi üzdü. Bir belediye başkanı olarak esnafın ayağına giderek, sahaya inmeniz gerçekten takdire şayan. İnsanlara moral ve motivasyon veriyorsunuz. Kürsüden basın aracılığı ile bunları yapmıyorsunuz. Hareketiniz tüm yöneticilere örnek olmalıdır. Bizim bölgemiz tam hız alma dönemine girmişti ancak bu süreçte psikolojik olarak yıprandık ve şu anda kendi kendimizi onarmaya çalışıyoruz. Bizler ülkemizdeki eksiklikleri giderme konusunda başarılı projeler hazırladık. 3 kümemiz bakanlığa proje verdi. Türkiye genelinde 9 proje yarışmaya girdi ve biz de finale kalanlardan olduk. Finale kalan 7 projeden 3’ü bize ait. Kesintisiz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Eğitimle ilgili ise bildiğiniz gibi bir projemiz var. Onu da hayata geçireceğiz” dedi.

Ziyaret sonunda OSTİM Finans ve İş Merkezi’nde (OFİM) bulunan OSTİM Medikal Sanayi Kümelenmesi Ortak Showroom’unu gezen Yaşar, 18 firmanın ürettiği yerli tıbbi cihazları inceledi. Yöneticileri tebrik eden Yaşar, daha sonra Aydın ile OSTİM’de bulunan esnafları tek tek dolaşarak 'hayırlı işler' diledi.Cihan

Editör: TE Bilisim