90 yılı Kerkük için yaşayan adam... 90 yılı Kerkük için yaşayan adam...
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, kentsel dönüşümün siyaset üstü bir konu olduğunu belirterek, "Belediye başkanlarımız, milletvekillerimiz, parti yöneticilerimiz bu konuyu vatandaşa çok iyi bir şekilde anlatmalıdır." dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar; Gebze Tapu Müdürlüğü hizmet binası, Dilovası Tapu Müdürlüğü ve Gebze Kadastro Birimi'ni açmak Gebze’ye geldi. Bakan Bayraktar, yaptığı konuşmada, kentsel dönüşümün önemine değinerek, “Kentsel dönüşüm önemli bir konudur. Bunu çok iyi anlatmalıyız. Vatandaşımız kentsel dönüşüme sahip çıkmalıdır. Belediye başkanlarımız, milletvekillerimiz, parti yöneticilerimiz bu konuyu vatandaşa çok iyi bir şekilde anlatmalıdır. Çünkü kentsel dönüşüm siyaset üstü bir konudur" diye ifade etti.

Bakan Bayraktar, tapu dairelerinde vatandaşların daha iyi ve hızlı hizmet alması için çaba gösterdiklerine işaret ederek, “Devlet, halk için vardır. Hizmetleri halkın ayağına götürmek için her türlü çalışmayı yapıyoruz. Son 5 yıl içinde tapuda önemli mesafeler kat ettik. Modern hizmet ağı ile vatandaşımızın işini kolaylaştırdık.” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından, Bakan Bayraktar tarafından Gebze Tapu Müdürlüğü ile Gebze Kadastro Birimi ve Dilovası Tapu Birimi'nin, telekonferans sistemiyle açılışı yapıldı.


Editör: TE Bilisim