Dünya nüfusu hakkında istatistiki veriler tespit ve tavsiyeler! Dünya nüfusu hakkında istatistiki veriler tespit ve tavsiyeler!
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Filistin'de yaşananların bütün dünyanın ve İslam aleminin utancı olduğunu söyledi. Mustafa Destici başkanlığındaki heyet bugün Gazze'de Hamas hükümetinin Başbakanı İsmail Haniye ile görüştü.
Destici, Gazze'de herkesi Filistin halkına destek vermeye çağırarak, özelikle de nakdi ve ayni yardımların gönderilmesini istedi. Bölgede güç dengesizliği nedeniyle yaşanan zulümlerin devam ettiğini ifade eden Destici, halen ülkede yaşayan 2 milyon kişiye abluka uygulandığına dikkat çekti.
Yaşananların büyük bir utanç olduğunu kaydeden Destici, "Türk milletinin ve tüm inanların kalbi burada atıyor. Güç dengesizliği altında yaşatılan bu zülüm maalesef devam ediyor. Abluka devam ediyor. Filistinli kardeşlerimiz kendi topraklarında esareti yaşama devam ediyor. Bu bütün dünyanın utancıdır. Bu İslam dünyası ile İslam dünyasını yönetenlerin utancıdır"
Dünyaya ve BM'ye de çağrıda bulunan Destici, Filistin’e bağımsızlığının verilmesi gerektiğini belirterek, "Biz Gazze'yi yerinde görmek ve kardeşlerimiz ile kucaklaşmak istedik. Dünyadan ve BM’^den isteğimiz Filistin'in bağımsızlığını tanımasıdır. Ayrıca İsrail tarafından uygulanan ambargo ve ablukanın kaldırılmasını istiyoruz. Dünya kendisi için nasıl güvenlik ve özgürlük istiyorsa, Gazze içinde istemelidir."
Tüm İslam dünyasının yüzünü Gazze'ye çevirmesini isteyen Destici, Gazze'de "Muhsin Yazıcıoğlu" Camisi temelini atacaklarını belirtti. Destici, son İsrail saldırısında hedef alınan yerleri, yaralıları da ziyaret edeceklerini sözlerine ekledi.
Editör: TE Bilisim