ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR! ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kahramanmaraş İl Başkanlığı yeni yönetimi göreve başladı. Geçen hafta il ve merkez ilçe yönetiminin toplu istifasının ardından, genel merkez tarafından il başkanlığı görevine getirilen Alpaslan Kutsal ve Merkez İlçe Başkanlığı'na atanan Ali Kıvrak görevine başladı.

Parti binasında basın toplantısı düzenleyerek genel merkez tarafından BBP Kahramanmaraş İl Başkanlığı görevine getirildiğini açıklayan Kutsal, 2 ay içerisinde il ve ilçe kongresini yapacaklarını belirtti. Kongrenin ardından 2014 yerel seçimlerine yeni yönetimle katılacaklarını anlatan Kutsal, "Geçtiğimiz günlerde partimizden istifa eden arkadaşlarımız il ve ilçe başkanlığından istifa etmemişlerdir. Teknik olarak görev süreleri dolduğu için zaten il ve ilçe başkan ve yönetimleri münfesih durumdaydı. İstifa eden arkadaşlarımız yalnız parti üyeliği ile alakalı tasarrufta bulunmuşlardır. Kamuoyunun huzurunda il ve ilçe ocaklarımız ve derneklerimiz bütün mevcudiyetiyle ayaktadır." diye konuştu.

Geçtiğimiz hafta içerisinde BBP eski İl Başkanı Bilal Odunkıran, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, il ve merkez ilçe yönetimi olarak gördükleri lüzum üzerine, partiden istifa ettiklerini açıklamıştı.

Editör: TE Bilisim