Belki de bu yılbaşında yapılacak çekilişte sıra sizde... Tam 45 milyon liralık ikramiyeye bir bilet uzaklığındasınız. Ancak biletinizin sahte olabileceğini biliyor muydunuz? Sahtekarların tuzağına düşmeyin, sahte Milli Piyango bileti nasıl anlaşılır bizden öğrenin.

Birazcık dikkatle sahte Milli Piyango biletini anlamak mümkün. Bunun için de birkaç yol var. Gerçek bilet ışığa tutulduğunda daire içinde Milli Piyango logoları görünür. "Sahte Milli Piyango bileti nasıl anlaşılır?" sorusuna dair ilk ipucu bu.

Gerçek biletin sol alt kısmındaki numaralar geriye doğru hafif kabarıktır. Ayrıca, gerçek Milli Piyango biletinin üzerinde yüksek ışıklı ortamda gözüken küçük renkli çizikler, elyaflar görünür.

Milli Piyango biletinizin arka yüzündeki ikramiye planı ve diğer yazıların tamamının net olarak görünüp görünmediğini kontrol edin. Çünkü gerçek bilette tamamının net olarak görülmesi gerekli.

Nasıl iyi yönetiliyor muyuz? Nasıl iyi yönetiliyor muyuz?

Gerçek Milli Piyango biletinin ön yüzündeki ikramiye numarası bölümünün üstündeki Milli Piyango amblemi ve Yönetim Kurulu Başkanı ve üyelerinin imzaları nettir.

Tam biletler açık mavi, yarım biletler bayrak kırmızısı ve çeyrek biletler de açık nefti yeşil renklidir.Gerçek Milli Piyango biletinde renkler canlıdır.

Editör: TE Bilisim