Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor! Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor!
Malatya'da Avrasya Hukuk ve Demokrasi Derneği tarafından Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında düzenlenen 'Bilgisayar İşletmeni ve Hukuk Sekreterliği' kursu tamamlandı. Kurslara katılan kursiyerlere törenle sertifikaları verildi.

Dernek merkezinde düzenlenen törende konuşan Başkan Mehmet Turcan, dernek olarak aktif ve dinamik, bireyi merkeze alarak toplumsal hayata katkı sunan projeleri hayata geçirmeye çalıştıklarını söyledi. Ünlü düşünür Konfüçyüs'ün 'Gelecekleri ile ilgilenmeyen milletlerin acıları da kayıpları da büyük olur' sözünü hatırlatan Turcan, "Bu düşünce dinamiğine katılan bir dernek olarak, eğitimli bireylerin, katma değere sahip toplumu geliştirmeye götüren aydın bireyler olduğuna inanıyoruz. Derneğimiz, 10. yılında da bu adımlarını atmaya devam edecektir." dedi.

Derneğin 10. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Mart ayında bazı etkinlikler düzenleyeceklerini anlatan Turcan, 9 Mart'ta Prof. Dr. Mehmet Altan'ın katılımıyla 'Türkiye'de Demokratikleşme ve Yeni Anayasa' konulu konferansı düzenleyeceklerini kaydetti.

Editör: TE Bilisim