Ülkemizi, Anadolu coğrafyasını Türksüzleştirmek isteyen, BOP’nin patronları ve işbirlikçi uşakları, milyonlarca sığınmacıdan duyduğumuz rahatsızlığı; “Muhacir-Ensar” diye, istismar ederek, “ırkçılık” olarak suçluyorlar!

Aslında kendilerinin yaptığı düpedüz Türk düşmanlığıdır!

Ne bu Sığınmacılar Muhacir ve ne de biz Ensar’ız!

Bu sığınmacılar, BOP’nin Türkiye’yi karıştırmak, örtülü işgal, istila etmek, Kuzey Suriye’ de bir PKKİSTAN oluşturmak ve Türkiye’nin demografik yapısını bozup-değiştirmek niyetleriyle yaptıkları bir büyük göç-istila hainliğidir!

Bütün dünyanın kabul ettiği Suriyeli ve Afgan mülteci sayısı tek başına Türkiye’ye illegal yollarla alınanların yarısı kadar bile değildir!

Suudi Arabistan BAE Katar Kuveyt gibi ülkeler Müslüman değil mi?

Kabul ettikleri Mülteci sayısı; Sıfırdır!

Yıllardır, Filistin’i ve bütün Müslümanları savunduğumuz halde, KKTC’ni tanıyan, Azerbaycan’ ın Karabağ Davasını savunan, Doğu Türkistan’ da yapılan Çin zulmünü kınayan ve uluslararası ilişkilerde Pakistan hariç, bizim yanımızda olan bir Arap veya Müslüman ülke gördünüz mü?

Küresel sistemin çöküşü ve Sinan Ateş... Küresel sistemin çöküşü ve Sinan Ateş...

Tam tersine bazı Arap ülkeleri bu konularda, bize karşı düşmanlık yapanlarla birlikte hareket etmişlerdir!

Hani “Tek Millettik?”

Din ve Millet kavramlarını birbiriyle karıştırmadan, istismarına fırsat ve imkân tanımadan, her millet kendi geleceğinin plânını yapar.

Gerisi yalandır!

Bu sebeplerden dolayı bizler, ülkemizi, Vatanımızı, Devletimizi velhasıl Türk Milleti’ni, bu kirli BOP oyunlarına, tezgâhlarına teslim edecek değiliz!

Ve elbette ki er geç, geçmişte Türk varlığına yapılan her saldırının bertaraf edildiği ve püskürtüldüğü gibi, bu hain BOP saldırıları da püskürtülecektir…

Cevat Saraç

Editör: Kerim Öztürk