Hani bir deyiş vardır: “Yaşına başına bakmadan yalan söylüyor!” Ya da “Yaşından başından utanmadan yalan söylüyor!” diye.

Bu günlerde kendini evvelden beri allame sanan ve aslında akıl durumuna bakılırsa torunuyla parkta gezme zamanı gelmiş birisi, utanmadan açıkça yalan söylüyor!

Ülkücü Yazar Savaş Erman, yeni kitabını Sabri Şenel’e hediye etti Ülkücü Yazar Savaş Erman, yeni kitabını Sabri Şenel’e hediye etti

Masasındaki çağırma zili bile Bozkurt olan Atatürk kurt simgesini sevmezdi, diyor! Bu, Utanmaz bir yalancılıktır! Çünkü Atatürk kurdu, bozkurdu çok severdi. Ankara’dan sonra hemen her yere bozkurt simgesi koymuştur!

Paraya, pullara, resimlere her yere Bozkurt resmi koyan Atatürk, açıkça çok sevdiğini göstermiştir. Kendisinin kurdu çok sevmesinden dolayı yabancı bir yazar olan Armstrong, Atatürk hakkında yazdığı kitaba Bozkurt adını koymuştur. Atatürk buna sevinmiş kitabı getirtip yayınlattı

Şimdi durum buyken; Atatürk kurt simgesini sevmezdi demek, utanmaz bir yalancılıktır. Hatta bu kişiye yaşının ilerlemiş olmasından dolayı da doktora gitmesini, parklarda gezmesini tavsiye deriz. Hayri Yıldırım’dan alıntıdır.

Hayri Yıldırım’ın birbirinden kıymetli kitaplarından 3 tanesini paylaşıyorum. (1)

Hayri Yıldırım’ın birbirinden kıymetli kitaplarından 3 tanesini paylaşıyorum. (2)

Hayri Yıldırım’ın birbirinden kıymetli kitaplarından 3 tanesini paylaşıyorum. (3).

1930’ların sembolü Bozkurt, heykelleri armaları Atatürk’ün arzusuydu. Bozkurt/Gökbörü, Kök Türklerin ‘Diriliş Destanı’nın sembolüydü. Ayrıca Hunların da ‘Yol Tanrısı’ydı. Atatürk’e Türk mitolojisini bilmiyordu diyen ahmaktır zaten!

Ergenekon’daki Bozkurt, Dede Korkut ve Manas’taki” Deli Dumrul”, Siyu Kızılderilerindeki “Çılgın At” olarak karşımıza çıkıyor. İnkalardaki “kapalı yurttan çıkış” anlamına gelen “Kapaktokon Efsanesindeki” Ak koca ve Manko Kapak da aynıdır. Bozkurt’u inkar Türk tarihine hakarettir!

Kubilay Han döneminden kalma eliyle Bozkurt işareti yapan bir altın heykel. Kubilay Han İran’da kurulan İlhanlılar devletinin kurucusu Hülagü’nün ağabeyidir.

Kubilay Han Çin’de Yuan hanedanlığını kurup Çin’i birleştiren Tatar/Moğol Hanıdır (MS 1260-1294)

Zeki Şahingöz-Frankfurt

Editör: Kerim Öztürk