Asker uğurlamaları içimi burktu gençlere üzüldüm.Üç hilalli,ay yıldızlı bayrakla uğurlamalar,artık açılım sürecine zarar mı veriyor? Bu genç sekiz yaşında iken AKP geldi ve on iki sene sonra askerlik çağı geldi. Şimdi yetişen askere giden gençler şu sloganı atıyor.''Bu asker gidecek,geri gelecek'' elbette Allah kavuştursun diyoruz.Ama bu mudur slogan?

İşte böyle amaçsız, milli hassasiyetleri azalmış,milli, dini, çağdaş ve modern eğitimden yoksun vatan duygusu örselenmiş gençlik kimin eseridir?, Uyuşturucu şebekelerin ağında,alkol ve sigara tutsağı, bonzai hedefinde amaçsız, hedefsiz bir gençlik, bu on beş senenin sorumlusu kimdir?

AKP işte bu tablonun teşvikçisi ve siyasal tetikçisidir. Bu gençler ancak TV'ler ile AKP ye oy vermesi için propaganda bombası altına alınan, sahipsiz gençlerdir. Evlatlarınızın gemicikleri, filoları,yatak odalarında para sayma makineleri,ayakkabı kutularından çıkan,cennet rengi yeşil dünyalık,dolar ve Tl cinsinden paralara, ikame edilmiştir. Haram saltanatın haram zedelerine hesap soramayan, olanları ancak seyreden,imar rantı patlamasının hesabını, meşru biçimde soracak şartlar, gezi parkı meşru eylemi, birden terör örgütleri, taşeron eşkıya eli ile size darbe(!) karşıtlığı ilacı olmuştur.

17/25 Aralık soygunu,vurgunu yine darbe ve paralel yapı olarak saptırılmıştır. Bu gençlerde darbe şarkıları ile büyümüş, AKP ye koltuk humuslu zemini oluşturulmuştur. Olan gençliği ve yılları boşa akıtılan, bizim yavrularımıza oldu. Ama onlar uyanacak,gerçeğin güneş gibi doğduğu gibi sizden hesap soracaktır. Hiç bir eylem karşılıksız kalmaz, her davranış ilahi ve beşeri karşılığını bulur inşallah!