AKP’nin “Yeni Anayasa” tuzağı! AKP’nin “Yeni Anayasa” tuzağı!
Egosuz Hayvan Dostları platformu, sokak ve barınak hayvanları yararına, bir sponsor önderliğinde, giriş ücreti 'kedi-köpek maması' olan rock konseri düzenliyor. Konsere gelenler, kapıda satın alacakları 3 kilogramlık köpek mamasına 7 TL, kedi mamasına 10 TL ödeyerek giriş yapacak.

Konser sponsoru 'mamaistiyorum.com' yetkilisi Tolga Güngen, yaptığı açıklamada, havaların soğumasıyla birlikte sokak hayvanlarının aç kalmasını gidermek amacıyla etkinlik düzenlediklerini söyledi. Güngen, "Alınan mama avukat gözetiminde tutanak karşılığı ilgili kişiye teslim edilerek, sokak hayvanları için tüketilmesi yönünde ilk adım atılmış olacak." dedi. İstanbul'da hafta sonu yapılacak konserde 3 -4 ton mamanın hayvanseverlerce satın alınarak, sokak hayvanları yararına tüketilmesinin sağlanacağını belirten Güngen, "Havaların soğuması barınacak yeri olmayan hayvanların bir de açlıkla mücadelesini karşımıza çıkarıyor. En azından gönüllüler olarak, karınlarını doyurabilirsek, ne mutlu bize." ifalerini kullandı.

Egosuz Hayvan Dostları yetkilisi Buğra Krvestreb ise sokak hayvanları yararına hayvanseverleri harekete geçiren bu konserlerin bir diğer temasının da 'dış görünüşe göre insanların sınıflandırılmaması, her uzun saçlı, metal müzik dinleyen insanların' farklı bir gözle bakılarak itham edilmemesi olduğunu kaydetti. Sosyal sorumluluk projesi olarak düzenlenen rock/metal konserin, 30 Kasım Pazar günü saat 15.00'de İstanbul'da İstiklal Caddesi'ndeki bir mekanda yapılacağını belirten Krvestreb, sahneye çıkacak grupların Graveyard Shift, Across the Wall, Maske, Sin Field, Crimson Hill, Heretic Soul, Milk Hunter, The Rise Of Scream, Bugimen ve Pretorical olacağını söyledi.

Girişin ücretsiz olacağını ve hayvanseverlerin bütçelerine göre kedi köpek maması getirebileceklerini ya da girişte satın alabileceklerini bildiren Krvestreb, şunları ekledi: "Konsere gelemiyorsanız mama göndererek destek olabilirsiniz. Girişte mamalar sponsorumuz mamaistiyorum.com tarafından bu konsere özel sembolik rakamlardan satın alınabilir. Toplanan mamalar konser sonuna doğru, sokak hayvanlar yararına kullanılmak üzere ilgili ekiplere imza karşılığında verilecektir. 'Haydi İstanbul Sokak hayvanlarına sahip çık' diyoruz. 21 Aralık'ta yine mamaistiyorum.com sponsorluğunda bu kez Ankara Kızılay'da konser organizasyonu yapmayı planlıyoruz."

Editör: TE Bilisim