Rus uçağının düşürülmesi işe yaradı. Göstermelik One munit çıkışının ,İsrail'e değilde o görüşmeleri yürüten modeteratöre olduğu iyice şimdi açığa çıktı zahir (!) Zaten ilgili, daha sonra ,ABD yi ve BOP projesini hatırlayınca ''Tepkim modeteratöreydi ''demişti. Türkiye'nin iç siyasetinde One munit çıkışı o atmosferde iyi ses getirmişti. Akp liler bayağı kasılmışlardı . Ama işin içi hiç de öyle değildi.

.

Şimdi  hükümet  sözcüsü  Ömer Çelik’in “İsrail, Türkiye’nin dostudur” sözü

başta  akp  liler olmak üzere   millete ağır geldi (!) 

.

Irak’ta askerimizin başına  çuval geçiren, Irak’ta   yüzlerce  Müslüman  kadına , hatta  çocuklara  dahi tecavüz  eden, önüne  gelen  herkesi  katleden ABD ile müttefik olmamıza   kimler   ses  çıkarıyor? Ses  çıkaran  herkes  neden alaşağı  ediliyor? Bu  ABD  ne kadar da  içimize  nifuz etmiş.  Bu  nasıl  dost  ki  ülkemizi  bölmeye çalışan  Pkk ya  ,Rusya gibi  yardım yapıyor !

.

Şimdi   one muniti  idare eden   modeteratör   olmasaydı  ,  bugün İsrail ile müttefik olmamıza da  kimse ses çıkarmayacaktı…Cami  önlerinden   İsrail'e  hücum ediyorduk ya  her daim ,Siyonizmi  kınıyorduk ya  .   Biz  halen  öyleyiz .  Çünkü  ben bir  Milliyetçi  olarak iyi biliyorum ki,ülkemin çember içine alınışı, milyonlarca Müslüman'ın ölmesi,katledilmesi  İsrail'in çıkarı içindir.BOP  projesi  nin  amacı  Siyonizme  hizmettir. Ama  birilerinin  gemileri  İsrail  bayrağı  açıp  ticaretine bakarken, bizim  Hasan emmi  hala     One  munit  çıkışıyla    İsrail'e ağzının payının  verildiğini  sannediyor.

.

Türkiye'de  bir partinin iktidar olmasının   yolu  ABD  yani  Siyonizmin  tezgahından  geçiyor. Bu  eskiden  beri  böyle.Limon gibi kullan  sık  at  ,kuralı  her zaman geçerli  .Bugünkiler de  aynı.

.

Şimdi herkes bizi İsrail ile hasımdık sanıyor,oysa  hısım   olduğumuzu   hiç kimse bilmiyor (!)

Şimdi  İsrail  ile  yapılan yeni  anlaşmalar  bu  hısımlığı  açıkça tescillemedi mi?

Zamanın  başbakanı  İsrail'e  veryansın edip,iç  siyasete  ayar  verirken  ,şimdi  hükümetin ileri gelenlerinin  bu İsraille  dostluk  mesajları  neyin nesi? 

.

Bu  milli  gömlekleri  çıkaralı  insanlar  ne kadar da  değişti. İsrail'e  postalanan dostluk  mesajlarından sonra  ,bilseydim böyle  kıvırmalar olacağını, İsrai'i  lanetleyen mitinklere hiç   gidip  karışmazdım. Meğer  her şey  göstermelikmiş  ve oya tahvil miş. Şeriat  söylemlerini  14  yıldır daha duymuyoruz, sadece  halktan oy isterken ev toplantılarında  islam'ın  kullanılışına sık sık  şahit oluyoruz. İktidar  olana kadar  bağırılıp ,çağırılıyor  iktidar olunca  İslam da ,şeriat da  rafa kaldırılıyor. Yaşasın yandaşlık, yaşasın ihaleler, gelsin makamlar, yaşasın koltuklar  hayatın  gerçekleri bunlar ...Yanılıyor muyum  acaba?

Saygılarımla...

C NAS