Aşağıdaki resmi İbrahim Metin ağabeyimiz paylaştı. Yazıyı okuyunca çok hüzünlendim. 

Yıllarca içimiz burkularak bu asker, polis ve öğretmen katilleri İle hayali barış açılımı uğruna; sonu çıkmaz sokak olan bir macera uğruna; sokma akılla bugün Afrin'e, Irak ve Suriye'ye geçen ve şimdi de ABD, İsrail, AB kucağına yerleşen, Rus oyuncağı kanlı kuklalar, birden bire durduk yerde bitmedi. 

Örgüte katılmak moda olmuştu. İki bine yakın ve ikibinli yılların çocukları 
PKK sempatisi İle genç oldular. Şimdi askere, polise kurşun sıkanlar, o günlerde yetişti. Yazık oldu ülkeme, çok yazık! 

Evet bağrımıza taş basıp, devletin ve ordunun yanında kanımızın son damlasına kadar savaşacağız ama hakkımızda ahkam kesip karar verenler, artık milleti dinlesin. Ortak akıl, milli hafıza sorgulaması yaparsak, daha fazla aldanmaz ve aldatılmaz; daha az bedel öderiz. 

Lütfen hiç kimse ne evde, ne mahallede, ne işyerinde ne de ülkede kendi aklını, egosunu dayatmasın. Daha fazla bu ülkeye yazık etmeyelim. 

,Okumayan-yazmayan; itaat, biat ve sadakatta ölçüyü kaçıranlar... koltuklarınıza ebedilik karışsa da. sonunda mutlaka ölüm var, ahiret var, hesap var. 

Yazık oluyor evlatlarımıza... şehit ailelerinin duyguları, saflık, berraklık ve doğru davranmaya mecbur kılıyor. 

Kırk kere düşünmek bir kez icra etmek gerekiyor. Türkiye ve Türk milleti göz bebeğimiz, herşeyimiz... bu milletin feraset, basiret ve feragatı yolumuzu aydınlatıyor ama daha fazla zorlamayalım; daha fazla güvenleri suistimal istismarı yapmayalım. 

Çok üzgünüz çok vesselam!

Sabri ŞENEL