Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı? Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı?
İstanbul BBSK Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, ilk yarı iyi, ikinci yarı kötü bir maç oynadıklarını belirterek, “En azından kaybetmedik.” dedi.

    Kardemir Karabükspor’la 2 – 2 berabere kalan İstanbul BBSK’de teknik direktör Bülen Korkmaz, “İlk yarı oyunun hakimi, pozisyona giren ve golleri bulan bir takımımız vardı. İyi ve etkili oynadık. Ama ilk yarının son dakikasında yediğimiz penaltı golü, sonrasında da ikinci yarıdaki oyun; açıkçası ben de şaşırdım.” şeklinde konuştu.

    Spor Toto Süper Lig’de geçen hafta Galatasaray’a karşı ilk yarı istenmeyen, ikinci yarı ise iyi oyun, Kardemir Karabükspor karşısında da ilk yarı iyi ikinci yarı kötü bir oyun ortaya koyduklarını kaydeden genç hoca, “Hem skoru korumamız lazımdı hem de iyi oyunu genele yaymamız gerekiyordu. Kazanmamız gereken bir maçtı; en azından kaybetmedik. Oyuncularımı ilk yarı için tebrik ediyorum. İkinci yarı için de bir şey söylemek istemiyorum. Çünkü yolumuza devam ediyoruz.” diye konuştu.
    
    İstanbul BBSK’li futbolcu Ekrem Ekşioğlu da sahada iki yarıda iki farklı İstanbul Büyükşehir Belediyespor olduğunu dile getirerek, “İlk yarıda koparabileceğimiz, domine ettiğimiz bir maçtı. 2 – 0 öne geçtiğimiz bir maçta belki 3. golü yakalayacağımız pozisyonları da yakaladık. Kötü bir dakikada gol yedik. Oyunda böyle kırılma anları vardır. Belki devreden önce yediğimiz gol bizim özgüvenimizi azalttı rakibinkini de arttırdı.” ifadelerini kullandı.

    Son saniyede Kardemir Karabükspor’un girdiği pozisyonu göz önünde bulundurduklarında, alabilecekleri bir maçta 1 puana iyi diyebilecekleri noktaya geldiklerini vurgulayan Ekrem, sözlerini şöyle tamamladı: “Telafi maçları var önümüzde Puan açısından eşit olduğumuz takımlarla oynayacağız. Umarım istediğimiz yere geliriz.”

    İstanbul BBSK’li diğer futbolcu Rızvan ise ligin boyunun kısaldığını kaydederek, Bu noktaya getiren bizlersek ligde ayağa kalkmak için elinden geleni yapması gerekenler de bizleriz. Önümüzde kazanabileceğimiz maçlar var.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim