Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Adana Özel Kozan Mimar Fatma Tutar Burç İlkokulu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetecileri ağırladı.
Dün akşam Burç İlkokulu binasında düzenlenen programa; ajans muhabirleri, haber portalı, görsel ve yazılı basın mensupları katıldı.
Basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayan Okul Müdürü Abdülhadi Kaya; “Bugün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla değerli basın çalışanlarının gününü kutlamak amacıyla böyle bir etkinlik düşündük. Basın bizim her şeyimizdir. İlçemizin ve okulumuzun tanıtımında basın mensuplarına büyük görevler düşüyor. Bu yüzden tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum” dedi.
Okul faaliyetleri hakkında bilgi veren Kaya; “Okulumuz şuan 44 kayıtlı öğrencisi ile hizmet veriyor olup kayıtlarımız halen devam ediyor. Burç Okulları Türkiye’de ve Dünya’da başarısı ile adından sık söz ettiren bir okuldur. Bizim amacımız çocuklarımızı daha sosyal yetiştirmektir. Burç Okulları olarak yeni açılan bir okul olmamıza rağmen kısa sürede çok sayıda etkinliğe ev sahipliği yapmış bulunuyoruz. Okulumuzda özellikle İngilizce dersine ağırlık veriyoruz. Ayrıca ikinci dönemde öğrencilerimize mental aritmetik dersi de vereceğiz. Burç İlkokulu olarak önümüzdeki yıl ilçemize bir de ortaokul açmayı düşünüyoruz. Bugünkü etkinliğimize katılan tüm değerli basın mensupları arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
Program sonunda basın mensupları ile okul önünde hatıra fotoğrafı çektirilirken, Okul Müdürü Abdulhadi Kaya tarafında gazetecilere birer karanfil takdiminde bulunuldu.
Gazeteciler ise gösterilen ilgi ve alakadan dolayı Özel Burç Okulu’na teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilisim