YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN
Bursa ve çevresinde etkili olan yoğun kar yağışı sebebiyle 106 köy yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Çelik, sabah saat 09.00 itibarıyla 106 köy yolunun kapalı olduğunu bildirdi.

        Gece yağan kar sebebiyle kapanan yol sayısının arttığını dile getiren Çelik, şu bilgileri verdi: “Dün akşam itibariyle 70 köy yolumuz ulaşıma kapalıyken, bu sabah itibariyle 106 köy yolumuzda ulaşımı sağlamakta zorlanıyoruz. Ekiplerimiz büyük bir özveriyle çalışmaya devam ediyor. Bugün meteorolojiden aldığımız raporlara göre kar yağışı duracak gibi görünüyor. Eğer kar yağışı durursa bugün en geç yarın tüm köy yollarımızı ulaşıma açmış olacağız."

        İl çapındaki kapalı köy yolları hakkında da bilgiler veren Çelik, "Köy yollarımızda kapanmalar Büyükorhan’da 30, Mustafakemalpaşa’da 30, İnegöl’de 13, Yenişehir’de 12, Orhangazi’de 2, İznik’te 4,Osmangazi’de 5, Karacabey’de 2, Keles’te 2, Orhaneli’nde 6 olmak üzere toplamda 106 köy yolunun kapalı olduğu buna karşın ekiplerin çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Ayrıca diğer bölgelerde çalışan ekiplerimizde bu bölgeye kendi bölgelerindeki işleri tamamladıktan sonra takviyeler yapılacak, en kısa zamanda vatandaşlarımızın sağlıklı ulaşıma kavuşabilmeleri için gerekli çalışmalarımız devam ediyor.”

Editör: TE Bilisim