Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız
Bursaspor’a geldiği günden beri yoğun eleştirilere maruz kalan Petteri Forsell, Ziraat Türkiye Kupası maçlarında gösterdiği performansla alkış aldı.

Sezon başında Finlandiya’dan transfer edilen 22 yaşındaki Forsell, yeşil-beyazlı takımın, Twente ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçında ilk kez sahaya çıkan Forsell yoğun eleştiri almıştı. Bu maçın ardından ligde oynanan 16 maçta forma şansı bulamadı.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, genç oyuncuya Ziraat Türkiye Kupası maçlarında görev verdi. Kupada, 4. tur mücadelesinde Nazilli Belediyespor ile oynanan karşılaşmada 1 gol, 1 asistle oynayan Forsell, dikkatleri üzerine çekti.

Genç oyuncu, önceki gün Bursa Atatürk Stadyumu'nda 1461 Trabzon ile yonanan maçta da ilk 11’de sahaya çıktı. Bursaspor’un 2-0 kazandığı maçta iki golün asistini de Forsell verdi.

Takımdan gönderilmesi beklenen Forsell’in kupa maçlarındaki performansı teknik heyeti olduğu kadar taraftarları da memnun etti. Genç oyuncunun, ilk yarının sonunda takımdan gönderilecek isimler arasında yer alıp almayacağı merak konusu oldu.

Editör: TE Bilisim