YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN
Büyükçekmece Belediyesi, yeni hizmet binasına taşındıktan sonra kağıt kullanımına son verileceğini açıkladı. Belediyenin bütün iş sürecinin elektronik evrak haline getirileceği vurgulandı.

Vatandaşların ve müracaatçıların işlerini daha iyi takip etmesine, yürüyen işlerin nerde tıkandığını, ne aşamada olduğunu görmesine de yarayacak yeni İş Süreç Yönetim Sistemi için alt yapı ve eğitimlerin tamamlandığı belirtildi.

Sistemin kurulması ve personelin eğitilmesinden sonra sistemin başlatılması talimatı veren Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, “Bu sistemin temel amacı yapılan işlerin daha hızlı bitirilmesi, süren işlerle ilgili bir tıkanma olursa bu tıkanmayı ve sürecin tümünü şeffaf bir biçimde herkesin görmesidir. Sistem, işin sahibine istikametin nereye doğru olduğunu gösterecek. Vatandaşa hizmet anlayışımız zaten şeffaflık üzerine kurulmuştur. Daha güvenli, daha hızlı, daha şeffaf bu sistem hem personelin hem de vatandaşın rahatlığı için kuruldu” ifadelerini kullandı.

HİZMET KALİTESİ ARTACAK

Hayata geçirilen yeni projeler sayesinde hizmet kalitesinin daha da artacağını belirten Akgün, “Teknoloji baş döndürücü bir hızla ilerliyor. Belediyemizce ihtiyaç duyulan ve hayata geçirilecek olan projelerimiz sayesinde Büyükçekmece Belediyesi olarak yenilenmeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Kurum içerisinde iş adına harcanan zamanı en iyi şekilde kullanabilmek için dijital sistemi seçen Büyükçekmece Belediyesi’nin arşiv ve evrak yönetimi çalışmalarını internet üzerinden online takip etmek de mümkün olacak.

Editör: TE Bilisim