Ermenileri 1915 de kanlı katliamdan sonra tehcire tabi tutan Osmanlı devleti değil midir? Mazlum Osmanlı evlatlarına değilde katil Ermenilere sahip çıkmak onların evlatlarından özür dilemek nasıl ''yeni Osmanlı''lıktır? Osmanlının torunu ceddine ve yaptıklarına sahip çıkar bizim ceddimiz asla katil olamaz bunlar ermeni müfterilerin iddialarıdır.

Abdulhamit huzuruna gelen ve Yahudiler için Filistin'den toprak isteyen Teoder Herzeli huzurundan kovmuştur. İsrail devletinin kurucusu mezkur şahsın mezarının başında saygı duruşunda durmak cesaret madalyasını boynuna takmak mı ''yeni Osmanlı''lıktır? Sultan fatih huzuruna çağırdığı affa rağmen hapisten çıkmayan papazların ''İstanbul'u ecnebilere toprak satmadıkça kimse Tüklerin elinden alamaz'' kehaneti karşısında şöyle demiştir. ''kim benim emlakımı satarsa Allah'ın gazabı üzerine olsun'' bedduasına rağmen ülke topraklarını yağmalatmak mıdır ''yeni Osmanlılık'' Bütün bu olaylar mazide kalmış diyerek yolunuza ve yolmaya devam mı edeceksiniz?

Yine gayri Müslim bir Yahudi ile yaşadığı ihtilafta kolunu kadının önüne götüren ve adalet için her şeyi yapan Fatih'i istismar edip,bugün hırsızlık,yolsuzluk,usulsüzlük soruşturmaları karşısında hırsızlık sanıklarını değil hakimi,savcıyı,polisi devlet görevlilerini sürmek midir ''yeni Osmanlılık'' Siz olsaydınız her halde koca Fatihi yargılayan kadının kafasını vurur azlederdiniz bu yaptığınız yeni değil çakma Osmanlılık değil midir?

Tarih er geç hükmünü verecek, O muhteşem ceddimiz, dünya durdukça yaşayacak, hatırlanacak baş tacı edilecektir. Dün dörtlü konfederasyon projesi için Çanakkale'de dersini alanların torunları,bugün BOP'la kapımıza dayandılar. Bu dayatmaya direnecek,silkiniş,diriliş ve milli duruşla birlikte Anadolu'da Türk milletine biçilen kefenler mutlaka yırtılacaktır. Bu topraklarda tasarımı Graham füller, MOSSAD ve CİA karargahlarında ambalajlanmış ''Yeni Türkiye'' ve ''yeni Osmanlı'' tasarımı projeler sökmez. Son sözü bu toprakların uyanan kara bahtlı asil Türk milleti söyleyecektir. Ya siz dayatmalarla hırsızlık soruşturmaları ile teslimiyet veya emperyalistler karşısında beyaz bayrak çeken damat feritlerin varisi olarak hatırlanacaksınız.

Sabri Şenel