Göksu Sürücü Kursun’dan örnek dayanışma gecesi Göksu Sürücü Kursun’dan örnek dayanışma gecesi
Esenler'de, bir camiye giren 2 hırsız, caminin faturalarını ödemek için toplanan yaklaşık 610 lirayı çaldı. Hırsızlık, caminin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Hırsızlık olayı, cami görevlilerin faturalarının ödenmesi için toplanan paraların caminin kasasında olmadığı fark edilmesiyle ortaya çıktı. Parayı kasada bulamayan cami görevlileri, güvenlik kameralarını inceledi. İncelenen güvenlik kameralarında 2 şahsın soğuk kanlı bir şekilde caminin bahçesine girerek etrafı kolaçan ettiği görülüyor. Şahıslar, bir tornavida yardımıyla tuvalet penceresinden girip, oradaki paraları alıyor. Tuvalet paralarıyla yetinmeyen hırsızlar, caminin derneğinden de bir miktar para çalıyor.

Cami yetkilileri, hırsızların yaklaşık 610 lira çaldığını belirterek, "Caminin korkuluklarından içeri giren 2 kişi, önce lavaboların camını kırıp oradan tuvaletin parasını almış. Daha sonra camdan derneğe girmiş. Dernek dolabında Cuma günü elektrik, su ve telefon faturaları için toplanan para vardı. O parayı da alıp pişkin bir şekilde buradan ayrılmışlar." diye konuştu.

Polis, kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.









Editör: TE Bilisim